Sunday, August 21, 2011

shoppengggg


saya dan dia
ber - shoppenggggggg
Melaka Mall on 200811

saya yang supan berbaju kurung
tapi pakai selipar togel watdeprett




shoopppenggg
boleh pening kepala hoih
pening RM RM RM RM



ok dah siap balik la !!

*entry femalash*
baru bangun tido pukul 12 tadi
sebab menggodek kuih sampai pukul 6am ++ baru tido
nanti update. baibai


lets klik !!

11 comments:

YanaMIB said...

aku br sempt window soping jek..x bli pape pon lg..haha oh bli tudung je..ngee~ KL ramai gilo org..ilang mood nk membeli..grrr~

Wani said...

kenapa semua orang dah shopeng ni??? haha

*follow blog ni. nice :)

Dyna Yvonne said...

fewwiittt.bile nak tayang barang shoping.hehe

Ezad Skytech said...

sy tak start shopping pon lagi..hee~

rATu kEBaYA said...

nasib dah habis sopeng... klu tak licin fulus didompetku..

Amy Syaquena said...

Akak semua persiapan dah siap cuma tudung je tak beli lagi..tengok la dalam minggu nie..tengok kuih raya dia bersemnagat biji mata akak di fb...

sahromnasrudin said...

adik buat kuih ape??? heehehee

wahida said...

aku pun baru semlm shopping...pening bila baju anak2 je dah habis empat ratus lebih...belum lagi yg lain2 tu...adoi la...

laju betul duit tu mengalir...mcm air jer...

Hanis MY said...

syoknyaaa sopim...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

g shoping xajak siott... sampai ati ko kn :(

Afzainizam said...

TUNGGU MALAM RAYA NANTI ADA HARGA RUNTUH BELI SATU DAPAT DUA FREE GIFF LAGI
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
----==--Salam Aidilfitri---==----
--=== Maaf Zahir & Batin ===--
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
buat pembaca blog kami
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
Jom Terjah entry terbaru ??
masalah ignition motorsikal tak hidup