Wednesday, September 14, 2011

family potrait

hah masa raya hari tu kan kitorang 1 family pergi snap pic for raya la
actually, before ni tak pernah pon
so ni kira first time nak merakamkan memory 1 family la
masa raya first snap
semalam kedai call cakap dah siap
2 photo, 1 full family 1 lagi mama dgn baba je, cost rm460
1 frame besar, 1 lagi sederhana besar, dengan pic yang size kecik2 standard photo tuh byk gak. each photo ada 3-4 keping

masa grad dulu, nearly 200. tapi bukan frame besar la. besar sket dari A3 size. ada 2 frame la.
yang ni frame besar gak. size apa ntah tak tau
pastu bleh pilih2 background dengan floor

so here it is
green family !!



tapi macam spoil plak kasut adik2 aku dengan ayah aku tuh
tak menahan crocs ayah aku tuh la. hahahaha
kalau tau, bleh pakai kasut cantik sket kan. pftttt
tapi cantik jugak la. sukaaaa
pic ni nanti gantung kat hall
merasa la tetamu masuk terpampang pic sorang2. haha



baba and mama
yang ni nak frame ntah kat mana pon x tau
sebab banyak beno pic gantung2
pic konvo aku je dah 4 frame
pic baba dapat pingat 2. mama1. adik 1.
kalau rumah besar rumah datok k seronok gak kan
leh gantung skali pic mentua
mentua?? pitammmmm

ok dah aku nak p upload pic kat fb mak aku
dia dah bising suruh update pic2 balik tganu ari tuh
dah la aku tak balik. pfftttt


lets klik !!

19 comments:

ct odah said...

ai takkn gmba mrtue je..gmba pak "tet" tu tak nk ke..hahaha

oya said...

wah green color gitu..nice!!

kucingorengemok said...

cantik rumah, siap chandelier suma... hehe

Odah + One = OdahOne said...

lawa kaler hijau ni...boleh wt baju kaler ni utk raya thun dpn...alamak thun ni xde fmily raya potret lah...dhg lama xsnap org baru pun smakin btmbah takut xmuat frame...hoho...nice family potret!

rATu kEBaYA said...

cantik.. lembut je warna hijo tu

wahida said...

hari tu kami pun ada amek gambar sefamily kat studio..tapi background tak cantik sgt...

aku suka background first pic tu...

miloais said...

cun hoccay!

suker plak tengok kaler ijau uols ni!

KAMIHIDUP said...

fuh, cantik gambar raya. :)

ieda said...

cantiknya pic raya tuuu

salam kenal dari akak :)

Hanis MY said...

syantiknyaaaa shuke2! i likeee fam pot... (erk boleh pulak shortform cmtu eh hehe layanss)

Ezad Skytech said...

hee..semua serba hijau ye..(^^,)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

mane gambar pakwe ngok ngek.. saving siot.. hehe :)

DrSinga said...

lawo !!!



ntah-ntah ko tu .. pakai selepar je....

Musang said...

meriah-meriah

mysara said...

bestnyer...;)

sahromnasrudin said...

itu namanya hijau pokok pisang kan???? semuanya segar2 belaka..so sweet...

Amy Syaquena said...

wah cantiknya , nampak ceria je..

jack yg dah insap said...

la..nape ko bg tau aku...dlm bulan posa hr tu, leh aku turun bw set lighting n backdrop gi umh ko..shoot...aku bulih bagi harga murah dari yg ko dpt tu....

jack yg dah insap said...

long, knape x bg tau aku nk shoot fmly potraiture, kalo x aku bulih turun melaka time ujung2 posa hr tu...
aku leh bw set lighting n backdrop pi umh ko...leh aku bg harga murah dari yg ko dpt tu....