Thursday, September 29, 2011

hepi besday babe !!!!



happy 24 cik odah !!!!!!!
ish ish ish dah tua kau ye
ceah mengata orang
macam umur aku baru 17 plak.hahahaha

sedar tak sedar dah bape tahun ye kita kawan
dari form 4 sampai sekarang
9 years weyh !!!
selama 9 tahun, aku ngadap muka kau, kau ngadap muka aku
tapi besday ko tahun ni takde la saling menghadap ye
sape suruh koje jauh2. padan muko kauuuuuu

wish her panjang umur, murah rezeki, diberi kesihatan yang baik sentiasa
dan ucapan paling di nanti2
cepat2 lah dapat pakwe ye
kihkihkihkihkih

and pada yang tak tau, besday aku dengan odah ni selang beberapa hari je
means in early october, aku pon akan genap 24 !!!
arghhhhh

eh pada umur 24 ni, dah bape ramai member2 kitorang ni dah ada anak
paling kurang 1
kita? hado???
anak tokak ado la
moga2 cepatlah jodoh kami. seru tuh cepat sket. hahaha ggrrrrrrr
sebab gggrrrr??? sendiri paham
gatai!! hahahaha

ok cau buat keje dulu.
melanguk depan pc ni tak jadi apa kangg


lets klik !!

9 comments:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

happy Birthday Odah juga :):)

Ezad Skytech said...

happy birthday buat kawan Lya tu...heee ~

wahida said...

hepi beday odah!!
semoga pjg umur murah rezeki hendaknya...amin...

rATu kEBaYA said...

appy b'day to odah... semoga dpt pakwe cepat.. ikut ayat lya.. heh

sahromnasrudin said...

semoga odah masuk segmen jejak kasihan ye heheheeee

Hanis MY said...

wow wii bestnya happy birthday juga habe a wondeful birthday bash! bertuah dia kawan dgn lya..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

ri ni besday odah ke.. nape ko xcakap.. leh aku beli kan beliau hadiah banayak2 :)

gadisBunga said...

happy birthday besfren kamu!

9 years adalah satu jangka masa yang lama untuk bertahan. kekalkan ok!

ct odah said...

woi tharu kau ade entry psal aku..ni yg ngs air mate darah ni...haha