Tuesday, September 13, 2011

i ada pink yaawwssss

hari ni dah syawal ke 15 hoii
dah separuh syawal pon
aku baruuuuuuuu nak hapdet pic raya. die die

biasalah simptom makcik M


ruang tamu pagi raya
tengok2 langsir omak den. pecah peluh dia menjahit tuh
punyo gigih
harap maklum aku tak reti menjahit
jahit seluar koyak tau la


baba and mama
harap maklum tema tahun ni hijoooooooooo kate kooooo
tapi mak aku punya baju hijooo ada 2
kata beliau "1 buat dok umah 1 buat jalan"
amboi mentang2 dapat bonos




tengok omak den dengan baju hijooo yang lain
ni masa kat kedai gambar
nak snap family pic hari raya




ini my ucuk emokkkkk yang emokk macam pauu
huh geram2
dia ni dah besar. lagi menggembirakan sebab keletah dia, buat kau rasa nak gigit2 dia biar lunyai!
hahahah sukati nak melunyaikan anak orang



adik bujang seorang
dia kat uitm pineng. hari tuh balik cuti raya, waa so terkejut mak nok
"ko apasal kurus ni ! rambut panjang! macam mat pit"
lalu jawabnya.." eh ini rambut korea ok"

korea ??? tang mana korea? kulit dah dah out !



me and mummy
cantek takk baju kitewwwwww

kill kill kill



me and my no. 2 sister
eh kita ada tudung pink tawww tahun ni
sebab nak match dengan baju ni, ada bunga pink sket2
tiba2 aku rasa "what ??? me so pink?? ggrrrr"



wahh kepala tuh sket lagi dah nak sampai ke lantai
baek punya teleng



lastly, kasi uols muntah hijoooo sket
rasa nak pitam tengok gambar sendiri yang macam koyu gila ibarat nak hantar pic kat mentua. pffttttt


lets klik !!

11 comments:

Hanis MY said...

nice in pinky winky... nak tgk lya pakai fefel la fulek mesti cuns!

makdara TERdiva said...

leh kenalan tak dgn baju pink tuh??

auwwwwwww :P

miloais said...

family pic nya mana???

YanaMIB said...

agak menyerlah tudung pink ko tuh..yg penting kakak mesti lg glam dr adek² ye dok?? ngee~ =P

Dyna Yvonne said...

pink tantekkk apeewwww~

^^

ct odah said...

GELI OK TGK KAU PINK..TP AKU TAHAN KAN AJE..HGAHAHA

rATu kEBaYA said...

comeilah ni lya... pink tu nampak manis

sahromnasrudin said...

mane pic famly kat kedai foto tue huhuhuhhhh

NM02 said...

ai follow yu..

jom follow ai plak

maceh

^_^

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

kirem salam adik boleyyyyy. hehehe.. i mean adik perempuan ye :)

wahida said...

pink cun apa...