Sunday, September 25, 2011

nasi minyak kari ayam kampung satu !!

ayam no 1. marah je mukanya tewww



ayam no 2. relax je. pasrah kot


p hantar sembelih. cuci bersih, potong2. so here we go !!!



kari ayam kampung in the making



siap !! nyamamamamamamaamamamamammmm



nasi minyak. aku nak letak kaler2 tapi mak aku tak bagi !! so letak kismis jew lewwww




acar timun karot




buat tomyam sayur + sotong jugak. craving tomyam




last makan sedap before start kontrol esok !!!
uuwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nangis tsk tsk tsk tsk stk



lets klik !!

13 comments:

Ezad Skytech said...

huuhh..lapar2 sebab tak dinner lagi ni..hee~

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

nasi minyak ko kawen ke ha..... hehehehe

maiyah said...

assalam..

xyah kontrol lerr ;)

KAMIHIDUP said...

peh, terliur kejap.

rATu kEBaYA said...

ayam kampung sedapnya... dah lama tak makan ayam kampung ni...

miloais said...

sedapnya nasik minyak tu!

lama dah iols tak masak2 meriah camni kat rumah!

wahida said...

ko dah nak diet ke??
bila lah aku nak start ni...bdn lepas raya ni bagai dipam2...

Musang said...

xyah kontrol2...belasah je hehehe

Hanis MY said...

aduss meleleh dah ni sedapnyaaaaa... lagi2 ayam kg...

butterfly said...

perghhh..
meriahnya lauk...

meleleh air liuq!

fairus said...

BEST ARR... AYAM KAMPUNG LIAT KE TAK?

Amy Syaquena said...

lihat je sambil telan air liur... dalam hati sambil berkata sedapnya la...kalau dapat join sekaki ni kan best hahaha...

sahromnasrudin said...

assalamualaikum dik...

nsik minyak dah ada.... kad jemputannya mana ?? heheheee