Friday, October 21, 2011

bebel



malam tadi tak tengok semanis kurma
sebab super mengantok. mata berat gila
by 10 am ++ dah bergolek atas katil
sedar2 dah melayang. bukak mata je dah pukul 6 am
ohh nooo kerja pulak !

hari ni bakal busy
huh
aku rasa this week, hari2 aku banyak kerja
macam tak putus2 plak

sekejap hal submission building plan tak settle lagi
pending drawing engineer dengan landscape
architect pon tak bagi tau fees lagi. lambat btol

pastu dengan hal submission for sub-divided pulak
dengan nak tunggu bos confirm selling price la
pastu nak tunggu bos confirm nak award main contractor, plumber, sket punya lama dia nak fikir kan nak award tu. pitamm

pastu kang nak p land office lagi
nak cek kaveat dah official withdraw ke belum kat land search
kang buatnya beli land search, kaveat tak withdraw lagi, mampos
yang lawyer ni, aku tanya dah official withdraw ke tak, boleh tak dia jawab, "mana I tau I bukan land office"
agak-agak patut aku bagi kaki kiri ke kaki kanan kat makhluk tu?

oh piling!
piling tak record lagikkkkkkkk
ada berapa point ni. mampos !

ish kalau uols tengok keadaan meja aku, mesti korang sedih
dan mesti berperasaan nak tolong kemaskan. *ye ke??*

aku rasa aku plak yang kene ada p.a
boleh ke? p.a nak mintak p.a?
apa ke jenis tu?
okey dah stop melalut
baik sambung koje. kang lagi lambakan kerja tak sudah-sudah



lets klik !!

8 comments:

KAMIHIDUP said...

kalau banyak kerja, 5s mesti ke laut. hee.

Musang said...

selagi belum tutup mata..kerja..kerja...kerjaa

Fadzli Amir said...

Kalu banyak kerja baru best..mencabar tahap kemampuan kita...bila dah siap semuanya..fuhh lega, perasaan yg tak tau macamana nak ucap...

fairus said...

BIASALAH TU.. SUDAH DINAMAKAN KERJA.. KADANGKALA BANYAK KERJA, KADANGKALA SEDIKIT KERJA, DAN MUNGKIN TIADA KERJA LANGSUNG... BIASALAH TU.. TENANG2 AJA YA...

YanaMIB said...

aku bc pn dh stress..haha slmt bekerja yeop..jgn smpi lupa mkn udah la ye..pengsan lak ko kt meja opis tu kang..hihi =)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

ko kan orang pnting company.. kalau ko xde leh bankrap company tu kan... hahaha

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

amboi...bizi macam bos besar tuh ...hihihi :) :) ...hari ahad berehat puas-puas okeh

miloais said...

adat kerja begitu lah
ada masa sibuk tak hengat donia
ada masa nya.... kelapangan sangat2