Wednesday, October 19, 2011

blueberry



blueberry choc cake
semasa birthday I pada 5 Oktober yang lalu
motip baru nak hapdet sekarang?
sebab masa tu cable USB henset lesap
ni baru jumpa
maka nya baru lah update
aci tak?

ish craving cake plak tengok gambar ni
siapa nak belanja saya?
sila goyang inul sekarang!



lets klik !!

19 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

weii.. dah lame nye citer la.. tu pon nak cter lagi ke... hehe cm sedap je kk tu.... ko tak bg pon aku siket kn... :)

jjjj said...

waah. sedap gila nampak!

Dyna Yvonne said...

uiii sedap tu.

bday sy dpt kek pndn.kua3

purple ungu said...

alamak tdi aku komen pakai akaun dlu, huahua.

ok komen balik!
sedap gila nampak kek tu!!!

maCy said...

hepi bday yauu :)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

wah..besarnya kek!! bukan nak bagi sikit...huhuhu

mEiZ SHA said...

epi besday yang..:)

lena said...

lya buat kek ini sendiri?? this is so gorgeous!!

sahromnasrudin said...

dik, goyang inul tue ape??? huhuhhhh

KAMIHIDUP said...

peh. itu je yang boleh cakap. :)

YanaMIB said...

cis aku pn jd craving cake tgk gbr ko nih..ko la kna lanje aku nmpaknya..grr~ =P

wahida said...

sedapnyaaaaa!!!!!!!!!!!!

rATu kEBaYA said...

sedapnya.. akak pun macam nak cari kek sekarang jugak..

ainnoraini said...

sedapnye kek tu..mintak sepotong...

MyKhalish said...

sdpnyaa kek tuhh...

aleen aiden said...

woahhh,ni ha hantu kek da datang.nak jugak!!!!hu3

nway,happy belated beday.. :)

gadisBunga said...

saya goyang inul sebab tak dapat makan kek itu. nyummmmmm~

DuniakuAbstrak said...

tak aci

kek mg sedap tp aku cepat muak

Addin said...

ish menariknya . nyum ! :D