Monday, October 24, 2011

hek elehhhhhhh

busy nok hari ni
petang baru nak menerjah blog dan pesbuk
tadi kat pesbuk, kawan aku upload pic ni



tak nampak?
sila klik kasi kelihatan besargajah !!

malas nak komen (padahal dalam hati macam2 nak cakap tapi malas nak tulis! hahaha)
sila tulis komen anda di kotak komen
sekian



lets klik !!

13 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

cantik sangat ke beliau tu... hehe.. gua sentap ni beb...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

cehhhhhh......berlagak nya ekau ...tak boley blaaa...memang bagus la tak nak dating muda-muda..tapi bila kuar statement "Dia cuma ada motor" trus rasa nak muntahhh hijau....erkkk

Ezad Skytech said...

erk...ayat dia...memilih tu...huuhhh~

Fadzli Amir said...

Bebudak sekarang....
Rasa sangat bersyukur, dengan motor buruk aku la aku dapat kawen...hehehhe

Hanis MY said...

ish la ingtkan takmo keluar sebab batas2 agama, meterialistik rupanya wuwuwu...

YanaMIB said...

ekceli bgs jugak pompuan materialistik gini..haha nek moto lg bahye dr nek kete..tp lbh molek klu dia ckp "haram kot nek moto sbb mesti kena peluk2.." ye nek kete pn boleh peluk2..tp moto lbh ketara..pendapat aku lahh sbb aku pn xsuka nek moto dgn laki aku dulu dan sekarang..bwahahahaha~ v(^__^)

miloais said...

no car no dating...
no money no love!
ekekekek

zaman sekarang
mostly memandang duit-ringgit
nak buat camne kan???
itu yg penting sekarang ni
usah kata nak makan aje perlu duit
nak masuk public toilet pun kena bayar!
keh keh keh

Cik Yan said...

terkesima mak bc statement dia..nak train anak mak jadi materialistik gak ah..ahahaha

oya said...

materialistik sih..erm..jangan drastik tak suka takut nanti dapat..
terima seadanya ye..

gadisBunga said...

baru form 5 tu...hmm...

fairus said...

BAIK MOTOR ATAU KERETA.. JANGAN CUBA-CUBA KELUAR DGN LELAKI TANPA SEBARANG IKATAN YANG SAH DI SISI ISLAM.. APA-APA BOLEH BERLAKU...

purple ungu said...

ekceli memang xelok naik motor dgn jantan ni. tp jantan yang bukan muhrim lah!

Dyna Yvonne said...

budak ni msti xpnh rse susah ni.hehe

anyhow xyah la nk date2 ni.skolah dulu smpai abih.heee