Wednesday, October 5, 2011

hey you ! it's my day !! 24 babe !!


read the tajuk yalls
it's my birthday today !!
phewwww. kejap ye masa berlalu
maka hari ini genaplah insan yang bernama Nurfadzliatul Aini bt Kamarudin berumur 24 tahun..
saya mendoakan untuk diri sendiri, agar dipanjangkan umur, murah rezeki, diberikan kesihatan yang baik, dipermudahkan segala urusan, dipertemukan dengan jodoh yang baik, dapat kahwin tahun depan depan blahahahahaha

thanks pada yang wish kat facebook tuh
and my sister yang sharp 12 malam tadi dah sms
dengan sms yang berbaur hampeh

"semoga cepat aku dapat abg ipor. semoga cepat aku dapat anak buah.semoga cepat umah tuh pasang pelamin.semoga cepat umah tu kedengaran bunyi kompang"

wah over kan! nasib baik adik aku ni jauh. kot ada kat rumah, meh aku kompangkan dengan buntut kuali je. nak sangat kompang.hahaha

tuh belum mak aku lagi. aku rasa ini buat kali pertamanya dia wish "semoga dapat jodoh yang baik2". fuhh. tahun2 lepas takde wish macam tuh

adakah membawa maksud sudah tiba masanyaaaaaa?????????

apa2 pon wish pon, yang membawa kebaikan, aku amin kan je lah. nak2 yang jodoh tuh, panjanggg aku punya amin.kihkihkih



lets klik !!

17 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

happy besday ye lya.. dah makin tua ko ne rupenye kn... so, cepat2 la kahwn yerk :)

kucingorengemok said...

happy birthday... kita muda 2 bulan, hahhaa

YanaMIB said...

hihi klu dh umo cemni mmg tu lah wish yg org akn bg..mmg dh smpi ms pon ko kawen..aku juga mendoakan ko cpt dpt jodoh thn dpn! eh! cpt aminnn kannnnnn...ngee~ ^__^

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

happy birtday buat Lya & akak doakan segala yang terbaik buat Lya utk sepanjang tahun ini & tahun2 mendatang.... amin...
p/s: bab jodoh tu.. ketentuan Ilahi... akak dulu.. 24 pun lom ada calon.. hehe... tp yg penting kita berdoa & berusaha.. jodoh takkan dtg sendiri kan.. insyaAllah.. adalah tu..

Amy Syaquena said...

Happy birthday sayang..nampaknya liya tua dari akak la cam nie sebab akak still sweet 18 hahahahaha....

fairus said...

SELAMAT HARI JADI.. SEMOGA PANJANG UMUR DAN DIMURAHKAN REZEKI...

PASAL KOMEN SAYA MASUK SPAM TU, SAYA PUN TAK TAU NAPE LE... KALAU DAH TERMASUK SPAM TU. AWAK UNSPAMMED LE KOMEN TU...

rATu kEBaYA said...

happy b'day.. semoga dimurahkan rezeki dan dicepat jodoh.. amin..

miloais said...

happy birthday lya...

semoga panjang umur - murah rezeki dan berbahagia selalu...

redza said...

hepi bufday...semoga cepat naik pelamin

DrSinga said...

happy birthday beb!!!!

mmmuahhhh

oya said...

happy birthday darl..
semoaga pjg unur & dimurahkan rezeki..

Lelaki Ini said...

selamat hari lahir!

Ezad Skytech said...

selamat hari lahir lya..hee..:D

wahida said...

hepi beday my dear...semoga pjg umur murah rezeki hendaknya...amin...

aku dulu umur 24 dah bertunang..haha!! saja nak buat ko tercabar...kehkeh....

Cik Yan said...

Allah selamatkan kamuu...Allah selamatkan kamuu...

nashays said...

eppy besday lya..menten shumel selalu yo..

gadisBunga said...

24 muda lagi lah! hahaha!

happy birthday lya. semoga terus berada di bawah lindunganNya ya. amin...