Wednesday, October 26, 2011

kita berdua bersatu.fuhhh


assalamualaikum alls. and happy diwali kepada yang celebrate
aku dah lama tak share lagu kan
so sini nak share 1 lagu
aku tak tau ni lagu lama ke baru
sebab aku memang selalu ketinggalan zaman. hahaha
sebab dok dengar lagu dalam handphone, ulang2 lagu tu jugak

and last saturday dengar radio Era
dengar lagu ni, 'Berdua Bersatu'
eh best plak yewwww. aku baru first time dengar
sedih btol uolss

so google2. yang nyanyi adalah group Forteen
eh lagi aku ketinggalan sebab aku tak pernah dengar group ini. baru eh?
pastu goolge tengok, macam gaya kpop pon ada. kpop eh uols??
sorry aku memang ikan gelama bawah tempurung. tak tau. ahaks!


kan? macam kpop je aku tengok
apa2 je la. aku rasa lagu ni best
aku suka lirik dia

so here the song. enjoy yahhhhhhhhh




kenapa cinta kita
selalu saja diduga
bagai ada tak merestu
kita berdua bersatu

atau mungkin kau dan aku
ditakdir untuk berpisah
walaupun melawan arus
kita berdua bersatu

seringkaliku mendengar
patah tumbuh hilang berganti
tetapiku tidak mahu
cinta selain darimu

jika denganmu salah
kutak mahu yang benar
jika denganmu rebah biarlah kutercalar
walau dilanda badai
kusanggup kerna ku mampu
kita berdua bersatu

jika denganmu kabur
kutak mahu yang jelas
jika denganmu hanyut
biarlah aku lemas
walau dilanda ribut
kusanggup kerna kumampu
kita berdua bersatu


*hiks... aku jiwang sket hari ni yooowww*
lets klik !!

6 comments:

Dyna Yvonne said...

grup ni ok sikit la suaranya dr ape tu max 27 ke mnde tah tu.haha

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

aku lagi kuno pasal dunia musik ne... band forteen ni dah lam ke ditubuhkan :)

nashays said...

aku lagi laa...lagu dah basi, orang dah x nyanyi baru aku perasan..igtkan lagu baru..uhuhuuu

DuniakuAbstrak said...

lagu dah best..videoclip tu agak kelakar sebenarnya

kena perbaiki

Ezad Skytech said...

hee...da lama ada ke grup ni..? tak pernah dengar pun lagu dia...(^^,)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

wah..layan ....macam pernah dengar lagu ni kat Nasi lemak kopi O rasenya ....mmm..ntah takingat dah..hahahaha