Sunday, October 30, 2011

pencarian sampai ke...

mood yang baik *walaupong ganung kite kaloh* membawa kita kepada pencarian breakfast sampai ke pasir panjang, podeksen!!


pagi-pagi merentasi sungai linggi



ye muka sembap sebab tido lambat study novel



ye kita dah sampai !
Zah Corner *alamak nombol tepon kak zah tak full. tak leh lew call kak zah tanya location kedai*
terletak di tepi jalan, sebelum lorong memasuki Banglo KWSP Batu 12, Pasir Panjang




semuanya layan diri
cedok2 sendiri.
mee+ nasi tak berapa lemak sket + sambal dan ayam goleng + nescafe tarik kurang manis
cuba menjadi jawa dengan memakan nasi campur mee. best !



pinggan orang lain
tapi kuah dia sedap !

pusing2 sampai ke podeksen belah mana ntah, usha2 hotel *untuk bulang madu*
lalu depan ice room tapi tak bukak lagi
terus planning dengan daddy nanti nak coti2 podeksen
lama gila tak bercoti2 sefamily ni since kesihatan my daddy tak memberangsangkan
now dia dah sihat, tuh yang merata drive sampai ke podeksen. hebak ah !!!

and balik balik ke masjid tanah la kita !!


singgah office ayah kita
eh office ayah kita bukan dalam bot la !


usha seafood kejap !

sutun sutun 19hengget per kg



caru ! bakar sumbat kelapa nice kan!
tapi aku pemalash ye



pastu baba paksa makan lagi !
kat office dia everyday ada breakfast RM 5 per head !

makan, balik !

nak masak....................... masak lemak pucuk paku, kerabu mangga, ayam kampung goreng kunyit

babai


lets klik !!

6 comments:

Dyna Yvonne said...

huih jauh nye jln.heh

Ezad Skytech said...

huhu~
masuk blog ni je...mesti lapar..heee~

best jalan2 ni kan....

gadisBunga said...

ok. babai.

tak sempat nak cover pd lagi. setakat pegi kejar sunrise je.

ok, next time. heheh~

afzainizam said...

Nombor bot JHF 2708B tu bot Johor kerrr....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
Cara Post mortem ayam dan lain2 burung

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

perghhh... ko ne merayau je kan.. merayau xajak aku lak tu.. :)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

jauhnya bekpess......