Wednesday, October 19, 2011

seksi seksa







ni apehal yang ramai sangat makhluk cari fasha seksi ni?
apa mak tak seksi ke nok?
*lari laju2 langgar dinding*


yang bab apam tembam tu
kalau yang di cari adalah resepi kuih apam tembam, mak jemah boleh bagi
kalau yang lain, cari sendiri
pfftttt


yam ta ko tu apakah?
sejenis makanan kah?
kalau tako tao mak jemah tau la


cinta elysa novel?
mak tak pasti la cinta elysa tuh based on novel ke apa
tapi tengok penulis skrip dia la, Sharifah Abu Salem
so tempias novel harus ada


resepi biskut raya tanpa telur?
sila click di sini biskut gajus tanpa telur



segamat baru burger?
hurmmm
semasa mak bermastautin di segamat dulu, burger yang best bukan di segamat baru
tapi di depan pasaraya Billion, yang sebelah jual buah-buahan tu
tak tau la sekarang dah pindah ke


jubah diploma uitm?
senang je nak beza kan
jubah diploma kat lengan dia takde line
ijazah ada 1 line
master ada 2 line


trilogi cinta musim 2?
sebuah drama adaptasi dari 3 rangkaian novel hasil nukilan Sharifah Abu Salem
musim pertama dah habis lamaaa dah, masa awal-awal tahun
musim kedua mak tak tau la bila
mak bukan pengarah nok!


itik
mama saya suka masak kari itik bila time raya
raya haji nanti dapat makan itik lagi
wuwuwuwuwuwuwuwu


okey sekian penjelasan.
sambung keje, babai



lets klik !!

14 comments:

sahromnasrudin said...

kalau fasha baca..mahu disamannya blog ko nie, dik..huhuhuhhh

atty's said...

macam2 keyword org cari kat blog lya

Dyna Yvonne said...

haha.mcm2 la kn.hihi

YanaMIB said...

makaihh sume ko jelaskan satu2..haha~

ainnoraini said...

kadang2 tu ape yg dia org carik cm kelakar la plk kan..

rATu kEBaYA said...

bagusnya.. siap ada penjelasan lagi..

makdara TERdiva said...

hy seksi..weweiiiit

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

amboi..details nya.....hihihi....

gadisbunga said...

hahaha! fasha je? botak takde? :p

miloais said...

hahahah

terus jadik entry kekdahnya

oya said...

cinta elysa cam best..lagi2 sebab ada botak..

Fadzli Amir said...

Fasha sendu tu seksi ke...hehehhe....
Tang apam tembam tu yang lawak, buata aku gelak tersembur2...sampai member sebelah aku heran,....

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hahaha.. ne mesti banyak entry ko pasal awek aku tu kan.. si fasha... :)

miss nina said...

hahaha
kelakar je keyword kat blog ni
lya comel ada tak?