Sunday, November 27, 2011

chinese food again

boring
upload pic ni, layak di gelar entry basi tahap kulat2 dah
sebab aku tak ingat bila ni. gila keji
lepas raya kot
godek2 lappy, jumpa gambaq2 ni, lapaq pulok woi !

ni masa makan kat fav place
mukmin jaya seafood restaurant kat limbongan
dah addicted dengan ini tempat wok !


siakap 3 rasa

sup sayuq

udang oat. sedap !

favorite. shark fin soup.


chili crab !

garlic kailan

black pepper chicken

favourite. sotong tepung !!







itu je. layan mata tengok makanan pastu lapaq !

lets klik !!

7 comments:

nashays said...

aku pon sama lapar lepas tu lya

fairus said...

WAH.. SEDAPNYA.. KAT MANE NI?

Hanis MY said...

sotong tepung tu fav jugak sgt yum! tak pernah makan sharks fin..dap eh..nak cikittt mesti mahal kan?

ainnoraini said...

sedap jer nnpk makanan tu semua...
limbungan tu kat mana ye lya...mana tau tetiba kak ain balik kg tersesat kat sane plk..boleh gi try kat situ...

Wawa Amran said...

Pernah pergi sekali tp lewat, byk yg dah xde.. Would like to have another try there.. Nampak sedap je sume makanan nye =D

Lya Colours said...

- fairus & ainnoraini
restoran ni dekat limbongan, kawasan tambak yang ada shop lot baru. kalau dari klebang, terus je menghala ke bandar, nanti nampak, dia sebelah kanan. signboard kaler merah tulis "mukmin jaya seafood restaurant". try la. sodap !

Ezad Skytech said...

semua makanan ni nampak menyelerakan...lapar pulak rasanya ni...heee~