Wednesday, November 30, 2011

hangen aku !

punya la hangen aku malam tadi
aku dah tercongok depan tv nak tengok Cinta Elysa
pastu tak start2
asek iklan je
sampai 9.10pm tak start lagi. aku ingat problem siaran ke apa kan
sekali dalam 9.15pm macam tu, tiba2 keluar si umno ni punya perhimpunan
mak aihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
aku punya berapi jangan cakap. aku rasa kalau aku ada kuasa, memang la aku letupkan terus tv tu
lain kali bagitau la awal2
ni dekat info dah tulis cinta elysa
so aku dengan excited nya menghadap tv tu. drama feveret masa kini weyh ! harus teruja
sekali tunggu2, pehhhh rasa menyirap jangan cakap

dekat tv1 dah siar live, yang kat tv3 nak siar live lagi buat apa !
)*&^$#**(@%$$^@&***%#$$# (carutan mega namanya ya)
benci btol !!



tak memasal kene tunggu lagi seminggu nak tengok cinta elysa. arghhhhhhhhhhhhhh


lets klik !!

18 comments:

sahromnasrudin said...

tidur lg bagus kan, dik huhuhuuhuhhh

rATu kEBaYA said...

hadoi... nasib akak tak layan citer ni.. tak nak tersangkut nanti tak leh nak stop.. huhuhu

gadisBunga said...

samaaaaaaa!!!!!!! lunyelah hangin semalam terus tido awal! hahaha!!!

Khairul Hakimin B. Muhammad said...

hahahahaha.... hahahahaha...

YanaMIB said...

haha majoriti org bengang update kt fb semlm =P

Odah + One = OdahOne said...

ntah apolh ckuplh tv1 dh tnjuk live bnda yg sama gak...lainlh kalo live bolasepak team msia main coz pengulas dia lain2...lain tv lain ulasannya

fany wany said...

elysa pergi perhimpunan umno tu sebab tak ada. haha

KAMIHIDUP said...

jangan hangin hangin. :)

cinnamon.com said...

emmm,hangen..

fairus said...

JANGAN HANGIN-HANGIN.. HIDUP UMNO.. HEHE...

wak gelas said...

wak dah lama X bukak tv wak jugakk... eeeeE wak dh datang nii nak komen komennnnn.....

MuhD NoR AzyM said...

Hahaha..sama la kita! Rasanya, rating tv3 drop semalam..hehe

miss nina said...

hehehe..akak layan giant je semalam
babai johan :P

Ezad Skytech said...

info kat astro kadang2 bukannya betul sangat...heee~

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

ramai kot yang bengang ...huhu ...sabo jelahhhh

Munnafendy said...

mmg ramai gile yg hangin kat fb...ntah hape2 tv3 ni

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

umno terus maju.. hehe

nashays said...

tunggu laa lagi seminggu erk..terkejut jugak, org lat sini tunggu laa bila kwn2 nak updet citer elysa, sekali semua berbaur kemarahan..ahahahaaa