Wednesday, November 9, 2011

Muffin Coklat

sabtu lepas, colleague aku bertunang
so fikir2 nak bagi dia apa kan. tak kan nak p bagi blender plak
hahaha ngoi. kau ingat kawen? tunang je nok

pastu fikir2, buat muffin je lah kan
benda paling simple je. takpe yang penting hati ikhlas nak menggodek
cewah. *tamparrrr*

resepi cilok di blog kak Zura
siapa nak resepi silalah roger blog kak zura
sedap jugak muffin ni
tapi aku takde lah penggemar nak makan sangat
aku suka buat je. makan seketol je pon. ngehehe


aku tambah deco dengan choc chips and almond nibs






itu je lah
mood takde sangat ni
sebab period pain. punya lama dah tak kene senggugut ni
tiba2 kali ni plak senggugut
hoih merasa nak kejang kaki aku
semoga tak berpanjangan la period pain ni
babai


lets klik !!

14 comments:

Amy Syaquena said...

Comel2 belaka..nanti leh buat untuk akak pulak hehehe....

eelobor said...

buat untuk jualan sekali ker?

wahida said...

pandai ko membaking ye nok...

semoga cepat hilang senggugut ko tu..

miloais said...

comel banget muffin uols..
iols suka beb muffin ni
nak dua-tiga bijik bleh???
hik hik hik

mEiZ SHA said...

dappppppppppppppnyer..:)

YanaMIB said...

ko minat buat je?? bukak la biznes weiii..klu ko duk KL lama dh aku jd pelanggan setia ko..sbb aku minat mkn je..mls nk buat..muahaha =P

Ros said...

Salam Lya,

Come2nya mafin tu...senggugut ni tak boleh di biar.kena pi berubat takut nanti dia melarat lagi teruk..

oya said...

sedapnya....teringin muffin

Miss Eyda said...

best, nnt nak try arr :)

DrSinga said...

period dak ok beb?

kalau kerap sakit .. kena scan tu yang..

fairus said...

YA AMPUN... NAMPAK LAZAT BANGAT NENG..

redza said...

aku x mkn sgt menda ni

zana said...

serius nampak sedap.. =) muffin chocolate sedap...

miss nina said...

muffin ? oh..sedapnya lya
bak sikit :P