Thursday, November 24, 2011

rahsia tau


uols nak tau tak ? ini rahsia kita tau
hikhikhikhikhik

cerita yang femes, menang kat anugerah ffm dengan anugerah skrin tu
alahhhhhhhhhhhhhh
cerita hikayat merong mahawangsa dengan kl gangster tu

hah dua2 cerita tu .................

kita kan...............



..






..





....










........

















..............




kita langsung tak pernah tengok cerita tu
hikhikhikhik



itu je nak bagitau...

ketuk kepala 2 kali
okebai


lets klik !!

8 comments:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

hihi..Rugi tak tengok Kl gangster ...best wooo...hihi...Merong tu saay pun tak tengok lg :P

redza said...

aku tgk kl ganster je hihi

jedi said...

jgn tengok rugi...

rugi masa...heheheheh


aku tgk kl gengster je....

Mrs. Lady's Stylo said...

Salam buat semua stylo ladies di sini (:

Blog yang sgt sesuai buat PENCINTA HANDBAGS! Banyak handbags menarik dan tips berguna.

Lawati kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

TQVM (:

PinQib said...

kite pgng rahsiaaa tewwwwwww

wahida said...

aku tgk kat astro first je...hehe...

makdara TERdiva said...

samalah kita pun..dua2 pun x tengok :D

gadisBunga said...

dua2 dah tgk. yey!!!! heheh~