Tuesday, November 8, 2011

Random EidulAdha

gilaaaaaa berat hati nak datang kerja hari ni
dengan hujan nya lagi
oh gila punya dugaan
memang sharp 8.30am aku thumb print tadi
seru mood seru mood ~ ~

raya haji kali ni tak best sket
sebab mama demam. so dia tak dapat masak sangat
kari itik takdok. tsk tsk tsk tsk
lepas tu dengan aku yang menderita cirits birits, asal makan membuang
hoih fedup btol

so malas nak celoteh
layan picture sahaja lah ye


raya haji pakai ketupat segera je
takde nya nak menganyam bagai



rendang ayam kampung



set nasi dagang oh yummy yummy namanya
hahaha

nasi + kari ikan aye + acar timun karot



*kesat-kesat lioq*
heavennnnnnnnnnnnnnn



second round



malam raya craving satay
so mencari satay lah kita
o0o0o0o0o0o000ooooo nyum !



the one and only kuih raya
itu pon orang bagi.haha



my moist banana with choc chips and almond nibs



my auntie super delicious choc cake
omaigod sumpah sedap
berpotong-potong aku bedal
topping dia tu sangattttttttttttttttttttttttttttttt sedap *lap-lap lioq*

sendiri tengok pic sendiri telan lioq
nanti aku upload pic yang lagi buat telan lioq
tempoyak kat rumah cik odah kita !!!
siap dapat bekalan uolss. keh keh keh

okey buat kerja.
cuti2 ni kerja banyak sangkut. sila buat sekarang
selamat bekerja semua *angkat-angkat kening*




lets klik !!

11 comments:

luahfikiran said...

SALAM,
TAK MAHU YG LAIN .... NAK RENDANG AYAM KAMPUNG JE.... NAMPAK BEST BETUL.

Ros said...

Salam Lya,

Demam2 pun boleh masak macam2...sedapnya nasik dagang tu..makan daging banyak kot, sebab tu kena cirit birit,

wahida said...

ko dah sihat ke nok?

sedapnya sate....

gadisBunga said...

jap jap. mak awak rajin masak kari itik ek?

er...nak gi umah! hihihi~

rATu kEBaYA said...

dah lama tak makan ayam kampung sedapnya..

YanaMIB said...

choc kek tu mmg nmpk mabelesss..favvy kot kek coklat..nyum nyum..slmt hari raya beb! =)

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

akak nak nasik dagang tu.... ishh syedappnyerr.. raya ni tak jumpa nasi dagang.. haha...

miloais said...

hari ni memang tak de mood nak buat keja
nasib baik tak banyak keja tertunggak

so bleh relaks... layan buku

fairus said...

BANYAKNYE MAKAN...

maCy said...

tak balik.. sedih pulak tengok makanan2 tu. huu

Ezad Skytech said...

huuhhh...masuk je blog ni mesti terasa lapar...heee~

nampak sedap pulak tu semua makanan ni...lagi2 sate tu...(^^,)