Monday, November 28, 2011

roti arab !

hari ni masak roti arab dengan sambal sardin
resepi mintak halal salin kat blog my kuali
nak resepi sila klik link ye. exercise sket jari jemari tu :P

actually roti tu adik aku yang tenyeh
aku adalah manusia yang paling tak koserrr nak main uli2 tepung *alasan standard manusia pemaleh*
sambal sardin tu aku buat. tapi kurang pedas. letak 6 bijik cili padi je

roti aku ni tak kembung cantik pon
kalau betol, dia akan bulat kembong cantik
tapi aku ni manusia tak sabo
takde makna aku perap adunan 1 jam pon :P
setengah jam je, pastu dah goreng. wahahahaha
derhaka resepi :P

eh tapi sesiapa yang rajin memasak and feeling nak jadi isteri mithali boleh cuba resepi ni
sonang yo !!


lets klik !!

12 comments:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

ken acuba lah kalau cani..nak jadi isteri mithali ...ahhahahhaa

Fadzli Amir said...

Nampak macam sodap yo...mana link nyer...takde pon..

wahida said...

suka roti arab cheese....sgt layan....

KAMIHIDUP said...

peh, kalau bab makan punya entri memang meleleh je air liur!

fairus said...

DARI ARAB PULANG KE ARAB... ;)

Ros said...

Salam Lya,

Roti ni kalau dicicah ngan sambal memang terangkat lah...sedap...

TwiggyLiyana said...

omg terrernyeeee!!! kalau roti tu beli je leh tak, inti je buat, hehehehe

Mak Su said...

sambal nyer tu ikut slera kita jer, ek

Yan said...

alaaah paling senang roti arab ada yg dijual pun.

redza said...

aku reti mkn je

Amy Syaquena said...

liya next time kalau buat hantar kat akak sikit ye hehe...

Ezad Skytech said...

hee..janji sedap..boleh makan...rupa tu tolak tepi...haha~