Friday, November 11, 2011

tempoyak bahagian 2

baru balik lunch dengan si amoi-amoi ni kat old town malim
gila ketat perut
makan tak abis pon
tapi mungkin sebab gatal order soya cincau gula melaka
merasa la perut aku muak
makan javanese mee tadi. sodap.
pic ado dalam fon, malas transfer. hihihihi *gelak bajet cute*

ni masa raya haji yang kedua
hari isnin tuh la. menapak ke rumah cik odah yang di rindui
konon2 rindu kat dia la tuh
padahal aku merindu tempoyak mak dia. hahahahahahaha jahat


ish sedap gilaaaaaaaaaaaaa
mari nangis
nak2 petai tergolek-golek itu uolsss



ada masak lemak tempoyak ikan patin, gerang asam tetel (tak reti makan. huhu), sambal gesek dengan sambal tempoyak
opkos la yang jadi tumpuan adalah sambal tempoyak. ngeh ngeh ngeh



bikin hati lagi jadi gumbira sebab dapat bekalan uolsssssssssssss
*menari goyang inul terus*


lets klik !!

11 comments:

YanaMIB said...

kaler ijau eh tempoyak dia..mcm smbl belacan pn ada..hihi..aku xsuka tempoyak..noktah!

Ros said...

Salam Lya,


Kak Ros suka apa2 jugak yang bersangkut dengan buah durian ni....sedapnya...

fairus said...

APE RASA TEMPOYAK? APE RASA PETAI? TAK PERNAH MAKAN...

miloais said...

sambal tempoyak - kesukaan iols..
kalo makan ni - konpem bertambah2 nasik!

best lah uolsssssss!

eelobor said...

jangan menari goyang inul kat rumah orang tau, balik goyang kat dalam bilik sendiri... huhuhuhu

amal said...

Tempoyakk , sedap ehh ?
tak penah makan lg , Ghehe.

jum buad ice cream gorengg
http://applehijaulife.blogspot.com/2011/11/ice-cream-gorengg.html

redza said...

klu kt kelantan tempoyak dimakan dgn budu

Fida Husain said...

sedap tu. cuma petai tu fida kalah sikit. tapi kalau dah tergigit, agak2 petai tu empuk, halal je lah. (buat muka tempoyak sikit masa kunyah petai) ;p

rATu kEBaYA said...

bestlah dapat tapau .. nak jugak

Ezad Skytech said...

huuhhh..bukan main lagi kaler hijaunya ye..hee~

cinnamon.com said...

hidangan yg lama tak makan..emmm,sedapnya..