Friday, November 25, 2011

thank you echa !!!


hai alls !!!
friday yang sangat happy gitu
bukan sebab buah hati
no no no no
happy sebab saya dapat parcel
parcel yang di kirimkan dari kawan blogger baru saya dari blog Biarkan Blog Ini Berbicara, atau tuan rumahnya Echa. thanks darling !!!


comel sangat. boleh letak pic dengan buah hati *pitammm*
paling suka itu fridge magnet
sangat suka !!! tau 2 je i ni hantu fridge magnet
fridge magnet pineng plak tu !
wow i loike !!!

once again, thanks darling
semoga persahabatan kita di dunia blog ini akan kekal ^_^

eh jap nak tanya. echa ada fb tak ? hihihihi

lets klik !!

13 comments:

YanaMIB said...

aku dh lama xdpt parcel dr blogger..ekau xnk ke htr parcel kt den? =P

Fadzli Amir said...

Hmmm..bestnya.....teringin gak, tapi sapa la nak hantar...

redza said...

wahh bestlah ko

wak gelas said...

wak pon sukak dgn fridge megnet .... eeeee wak dah datang niii nak komen komennnnnn

rATu kEBaYA said...

bestnyer.. tumpang gembira...

saffiya_aleesya @ echa said...

sama2 Lya..harap2 Lya suka dgn hadiah tu.echa pun harap persahabatan ni akan kekal..

saffiya_aleesya @ echa said...

sorry sgt2 Echa xde fb ler..
malas nak dgr Encik saiful memekak.
faham2 sudeyyy

wahida said...

wow!! fm penang tu sempoi la...

Hanis MY said...

bestnya, ha ah la fm tu mmg unik!

fairus said...

SEMALAM SAYA TERIMA BUNGKUSAN POS LAJU DARI MILO.. LORI MINI MILO.. NAK BUAT KOLEKSI...

Ezad Skytech said...

hee...fridge magnet tu yang mahal tu..dari penang...hee~

gadisBunga said...

comellll!!!! pasni sile taruk gambo frame yang dah ada gambar dgn buah hati kat dalam tu plisss!!!

محمد رازيق said...

nak jugak.. huhu.. best!