Sunday, December 11, 2011

al-fatihah pokteh

baru pulang melawat pokteh di Hospital Serdang
actually dari pagi gerak. tapi dok Puchong dulu. petang baru p visit dengan anak beranak pokteh yang lain
masa sampai sana, doc panggil waris bincang
sebab organ dalaman memang dah fail. and doc pulak nak tebuk otak ke apa ntah tapi doc sendiri takde jaminan yang dia akan sembuh
so anak2 dia dah discuss2 nak bawak balik rumah je
doc pon ada cakap ni kalau cabut je bantuan pernafasan tuh, silap2 masa on the way boleh 'pergi'
tapi tu lah kan, akhirnya buat keputusan bawak balik
dah sampai rumah dia kat puchong, bacakan yasin, and dia pon pergi.. al- Fatihah...
ada lah dalam pukul 10.30pm tadi dia pergi, kitorang pon baru sampai kat rumah

semalam pergi jugak Hosp Serdang tu melawat. dia dok kat CCU
dapatlah jenguk dia
dia pon dah tak sedar. mesin 3-4 buah keliling dia. sedih tengok
berselirat wayar. badan dia bengkak2. sebab komplikasi organ dalaman
jantung sangat lemah, paru2 berkuman and penuh air, kidney dah fail

ni esok pagi2 nak gerak ke Puchong
harap2 sempat sampai before kebumi
tak sure plak dia kebumi what time

friends, sama2 kita sedekah al-Fatihah untuk arwah
moga dia tenang di sana dan di tempatkan di kalangan orang2 beriman


lets klik !!

7 comments:

saffiya_aleesya @ echa said...

al-fatihah buat pokteh..Lya sabar banyak2 yer..

redza said...

al fatihah buat arwah

fairus said...

SEMOGA ROHNYA DICUCURI RAHMAT.. AMIN.

Teratak Hami said...

Al-fatihah untuk arwah

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

salam takziah.. al fatihah untuk arwah...

pot pet ma ma said...

Lya; salam takziah..muga rohnya ditempatkan disisi hamba2Nya yg beriman;Alfatihah

sahromnasrudin said...

takziah utk keluarga adik..al fatihah utk arwah...semoga rohnya dicucuri rahmat