Thursday, December 29, 2011

baju hari khamis

pergh gila cool bapak den

errrr

bukan yang kiri. yang kiri tu YB Datuk Seri Noh bin Omar
menteri kementerian pertanian & industri asas tani

bapak den yang cap oren tu. ngeee


pagi tadi aku tengok ayah aku pakai baju batik *macam dalam gambar tu*
wondering, erk dah hari khamis ke? cepatnya

baru teringat. monday kan coti
so macam terasa hari ni baru hari rabu
hihihi *tepuk dahi*



btw, rumah saya kan tengah renovate dapur
sangat sengsara !

sebab !

sinki dah tak bleh guna. so kerja membasuh pinggan mangkuk periuk kuali belanga lesung batu bagai, kene basuh kat bilik air

tikam diri laju2


kene kumpul sekali banyak2, baru bleh basuh. basuh sket2 leceh


basuh menyangkung ye * tak pun duduk atas bangku pendek tu*
sakit pungkoq mak nok *dasar pemalas. keje nak senanggggggg je*

ni nanti bila dah pecah dinding dapur sedia ada ni, kau fikir sendiri la nak memasak celah mana

nanti update gambar dapur tunggang langgang macam kene bom



lets klik !!

8 comments:

sahromnasrudin said...

takde neng dari indon ke, dik..hhihihihhhhhhh

saffiya_aleesya @ echa said...

hahaha..ko ni kuat merungut ekk Lya..weii mesin kelapa ada lagi ke dlm pintu bilik ko?? hahahaha

wahida said...

bapak ko mcm YB nok...

YanaMIB said...

aku suka hr ni..sbb esk aku coti..abeskn annual leave..muahaha slmt bekerja lya..lalala =P

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

cerianya baju batik abah lya tu...
kalau basuh pinggan kena duduk gitu biasa terjadi time org kenduri kendara... memang nak kena ada bangku (kekuda) barulah tak lenguh.. hehe..

oya said...

sabar je lah..nnt dapur cantik bsr kn..lawak jer mcm kene bom..huru hara la tu..

fairus said...

SAYA BARU MASUK KERJA HARI NI.. NASIB BAIK TAK SALAH BAJU.. ;)

mysara said...

mcm busy je bnyinyer..hehe