Thursday, December 1, 2011

baru ada kat melaka

orang dah lama makan tutti frutti
aku baru nak merasa
yela, kat melaka nan bersejarah ini baru je bukak cawangan dia uols
terletak di Ixora Bukit Beruang, kawasan MMU. 1 bangunan dengan Windmill Restaurant


weooowww balik kerja terus seranggggggggggggggggggggggg


it cost u RM 9++ untuk portion ini macam (small cup)
sila berpada-pada la untuk pilih topping ye
kalau banyak, sendiri mau ingat !
curah coklat itu pon dah cukup sedap !
werghhhhhhhhhh tengok ini gambar rasa mau lagi lagi lagiiiiii


lets klik !!

20 comments:

eelobor said...

makanan cam gini, cuma sekadar untuk merasa jer. memang mahal yang amat.....

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

pon ak pernah rasa walaupun banayak kat KL nih ..:( :( huhuhu

Ezad Skytech said...

serius...sy mmg tak pernah rasa tutti fruitti ni...hee~

sikit tu pun da RM9++..tu yang bahaya tu..ambil banyak..bayar pun lebih la..hee~

pot pet ma ma said...

Salam dik; eh baru perasan adik ni pun org melake

gadisBunga said...

kalau terover taruk, siap terrcakap nak belanja org lagi...sila sediakan duit yg secukupnya. hehehe~

tapi ohsemmmm!!!!

miloais said...

tutti frutti memang sedap hoccay
ni kalo makan - rasa nak lagi - lagi dan lagi
tapi lepas tu - puasa lah ye...
ekekekekek

rATu kEBaYA said...

tak pernah makan.. huhuhuhu.. sian

sahromnasrudin said...

lebih kurang mcm ice room nilai kan.....kat N9 takde lg rasanya huhuuhhh

saffiya_aleesya @ echa said...

kalau Lya letak buah-buahan lagi best..

Munnafendy said...

bila la nak ada rezeki mkn bnda alah ni..? huhu

Amy Syaquena said...

liya kak yang dekat gan TF pun akak x pernah gi sekali pun...huhuhu


p/s: jom sertai contest sinar raudah

fairus said...

TAK PERNAH MAKAN DAN MUNGKIN TAK AKAN MAKAN KOT..

amal said...

sedappp ~! tak try lagi pun , walhal tutti fruitti dah dekat ng kampus ;)

cinnamon.com said...

eheh,sedap!kat sini baru buka je..belum pernah masuk lg..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

ne kat bukit beruang kn.,. area MMu tu... hehe

redza said...

amik cup yg besar baru puas hati huhuhu

aimaniman said...

salam kenal dan dofollow sini..
wow nampak sedap.. akak x pernah p lagi, tapi harganya mahal gak ek.. macam baskin robin.. akak beli cup kecik je belas2 hengget tapi kalau dah kaki aiskrim hengget blakang kira, perut kira dulu

DuniakuAbstrak said...

mahal nal mapuh

nashays said...

taruk fresh fruit lg sedap...perghh ni kalau teringin bahaya nie..

IxoR@ said...

Ixora bukit beruang....? wowww nama... cantik sekali!

hehehehe

sy dah hampir bosan dgn tutti fruitti ni.... mkn eskrem lagi sedap.

:)