Tuesday, December 6, 2011

cheesy bites !!!

pas nonton itu Ombak Rindu, masing-masing macam naga kelaparan
oleh sebab itu pic aku takde, sebab aku lagi 10% nak bertukar jadi naga =P

dah la masa tu kat Pizza gila punya full umat
yang aku tak paham, kau dah sudah makan, blah bleh tak?
ini tak, dia dah tengok orang ramai tunggu meja, masa tu la nak belek hingus anak, nak cek laki dia pakai seluar kaler apa la. sabooooooooooo je la



after 10 minutes, baruuuuuuuuuuu dapat meja
harus sengeh lebih



garlic bread dengan mushroom soup
amik set for 2 pastu tambah air lagi 1



aku kan tak tau nak makan apa if pergi Pizza ni
asek bolognese je. tapi tentu la sodap. nak lagi sodap mintak serbuk cheese tu. fuhhh lelemak bergoyangan jawabnya
ingat nak try prawn olio, tapi takut tak sedap
any suggestion?




star ! aku rasa if buang cheese yang bulat putih tu lagi sedap
kitorang sume makan buang cheese bulat tu
nyam nyam nyam



muka kenyang macam nak lempang
kira-kira duit, bayau lah !!!! RM 70 ++
nasib baru gajiiiiiii


lets klik !!

13 comments:

saffiya_aleesya @ echa said...

sama laa xska cheese bulat tu sbb leh buat aku muak je bila makan..

fairus said...

TAK BIASA MAKAN PIZZA HUT NI...

KAMIHIDUP said...

peh, sedapnya.

makdara TERdiva said...

piza sedap tp mahal..grrrrr..

buat sendri la senang..hehe

YanaMIB said...

pizza tu sgt mengancam..!tp aku sorg2 je nk mkn skrg mcm xfeel pulok kn..huhu~

wahida said...

aku hantu cheese tapi yg ni aku tak try lagi...

dear, prawn olio tu sedap tau...kat tekak aku la...aku suka jer...

fazrulnoor said...

nak sket :)

gadisBunga said...

insyaAllah mlm ni kitorg mkn dulu kenyang2 sebelum tgk ombak rindu. weehooo!

mysara said...

sdapnyer...ni yg wt mai lapar ni....:p

Ezad Skytech said...

tak pernah try pun lagi pizza ni...hee~

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

cam sedap je.. so, bil kita nk dating sama2 makan cm ni ek.. hehe

redza said...

sedapsedapsedap

sahromnasrudin said...

nape tak pi kenny roger roaster tue, dik hehehehhee