Sunday, December 18, 2011

hari ahad memang hari untuk menjadi pemakannn

hari ni pagi2 dah keluar dengan mama and baba
dorang tak jadi balik kampung
balik kampung hari selasa nanti. selasa sampai sabtu
uwaa lama gila. memang terkeruk-keruk la aku sorang2 nanti

keluar rumah around 8am ++
pergi sarapan kat area tanjung keling


wahh aku pagi2 dah makan berat.haha
aku makan mee kari. sedap. tak lemak sangat la



mama punya nasi lemak and ayam goreng panas2
baba makan bihun sup



my bad habit
aku memang ratu tisu
kedai boleh bankrupt kalau bekas tisu tu duduk depan aku
tu pon mama dah letak kat meja sebelah. haha



pastu p hospital plak amik ubat baba



pastu plak p shopping
baba la nak nak shopping seluar dia. dia kata dah ketat.
ngehhhhh


pas settle shopping, p rumah orang kawen dengan rumah member mama and baba buat house warming
makannnn lagi. mampuih ketat perut

wedding kat Dewan Japerun Masjid Tanah
aku suka itu papadom
harus tamak amik lebih. hehe


ni plak house warming member baba & mama kat kuala sungai baru
best, ada tempoyak. hehe


masa kat house warming ni, banyak btol jenis2 kuih talam dia
yang ada depan mata aku, kuih talam yang ada kacang merah dengan kuih talam lapis bawah ada sagu. aku x makan yg kacang merah. tak suka. yang sagu aku bedal 2 ketul. hikhikhik
terlebih sudahh

pas balik orang kawen, tidoq, bangun tidoq masak lagi. hehe
itu nanti update
sekarang mau dating. bluerkkkkkkkkkkkkk


lets klik !!

9 comments:

atikah hassan said...

lapar plak tengok makanan tu semua. best kan makan2 ;D

Mimi Jazman said...

sikit je makan.. :)

rATu kEBaYA said...

amboi sakan makan ye.. memang hari pemakan kalau hari minggu ni.. akak pun sama jugak..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

banyak nye ko makan.. mesti ko dh makin comel kn :)

saffiya_aleesya @ echa said...

wah ko Lya..best ar dlm sehari dapat makan..makan..dan makan lagi.
ko sama cam aku..balik berjalan mana2 mesti layan tido..standard ar perut dah kenyang kan!!!

gadisBunga said...

time weekend ni mmg selalu je mkn kat luar. dapur kat rumah jarang nak berasap kecuali kalau adik2 balik. hu~

Ezad Skytech said...

nasib baik baru lepas lunch...geram pulak tengok makanan sedap2 ni..hee :D

pena rozie said...

Kan naik KG....

fairus said...

SARAPAN KAT TG. KLING.. KAMPUNG SAYA TU...