Tuesday, December 27, 2011

oxygen


tarik nafas dalamm dalammmmmmm

ye selamat bekerja !
payah jugak nak tarik mood setelah bercuti 2-3 hari ini

cuti - cuti aku ? biasa saje
dah aku rasa macam raya pon ada gak
sebab sedara mara dari sana sini datang rumah
silap tak jamu rendang ketupat je

nak counting ke raya cina ni
cepatlahhhhhhhhhh
raya cina office off seminggu
wuhuhuhuhuhuhuhuhuhu
tapi part paling best menjelang raya cina adalahhhhhhhhhhhhhhhhhh
Bonus !!!!!!!!!!
ngeeeeeeeeeeeeeeee *sengeh lebau macam kambing*

nak asah - asah mood ni
kerja banyak menanti
babai


lets klik !!

11 comments:

luahfikiran said...

SALAM,
HUJUNG MINGGU NI CUTI LAGI ... LF DAH LAMA BERCUTI DAN TERUS BERCUTI SEHINGGA .....

Zinedine Zaiddin said...

dapat bonus? peh peh peh

Ezad Skytech said...

hee..da cuti 3 hari ni..nak start balik terasa lemau je kan...haha~

gadisBunga said...

tak sabo nunggu raya cina jugak! hihihihi~

wahida said...

untung ko dpt company tak kedekut, aku dulu ofis lama company ca ya nun alif tu punya lah kedekut taik hidung masin...nyampah!!!

DrSinga said...

tak sabau sabau nak sengeh leabu lebau ehh....?

Hanis MY said...

eh dh lama ak tgk kartun bebiri tu apa ek nama kartun tu hehe... selamat bekerja!

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah... chinese new year cnfirm banyk dapat bonus kan.. pe lagi.. leh open table la kan... hehe

fairus said...

SAYA BARU PULANG DARI CAMERON HIGHLAND... ;)

jedi said...

wah..seronok la dapat bonnus...hehheeh

aku pun tgh malas keje ni...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

hujung tahun malas btol nak update blog..nak cuti dari update blog lah ...huuhuhuhuhu ....padahal banyak je citer ...huhuhu