Wednesday, December 7, 2011

sesi karok !!!


lepas ber-Ombak Rindu dan makan pizza itu, terus sangap tak tau buat apa
dah pusing-pusing dalam popular bookstore and rembat 1 novel, terus ketidakharuan berlaku
nak shopping tak tau nak beli apa
so terus terfikir, gila lama tak karok kan
terus ke My Box kat dalam JJ tuh
sekali full. kene tunggu
ingat lama kene tunggu. ada la dalam 10 minit je

mama buhsan snap kaki besar kingkong
kaki kembang macam orang beranak ni apehal?

tunggu punya tunggu, dorang panggil bila bilik dah kosong
wuhuuuuuuuuuuuu ~ ~ ~



ye terus sambar mic ! tak tahan
lama nya tak karok. jadi kesangapan terus


yeah terus feeling Alyah yang dapat masuk AJL tu
Alyah dengar aku nyanyi mau dia sepuk mulut aku suruh diam
hek hek hek hek


gila best karok kat MyBox ni sebab banyak lagu baru
lepas tu if lagu yang kita nak takde kat list, boleh bagitau admin and dorang akan usahakan
mau tak best ! aku nak request lagu selamat pengantin baru la camni!


yeah penutup harus dangdut uols!
matik la jadi mas idayu terus tukar style pegang mic. LOL


yeyeyee hati puas dapat karok
nanti nak pergi lagi
nak amik 2 jam terus !
biar balik rumah suara tukar jadi itik serati


lets klik !!

21 comments:

cinnamon.com said...

emmm,:)

Munnafendy said...

bestnye dpt hang out =)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

ko ne ada bakat ke dalam berkarok2 ni... confirm pitching ko lari 200km/j kan.. hahaha

Odah + One = OdahOne said...

2jam bleh karok smpi lebam tu...hoho..mmg best lantaklh suara xsedap pun kalo suara kita best sure dh lama jadi penyanyi kan...yg penting masuk karok nk enjoy!

atty's said...

alamak..ni yg gedik jugak nak berkaraoke nie.

Cik Yan said...

tempat peberet ahkak tu..sokmo perasan diri retis bila masuk situ..huhuhu

YanaMIB said...

dh lama gila x karok weh..org preggy buleh gi karok x?? huhu musykil jap =.=

Ezad Skytech said...

hee..puas tak berkarok..:)

fairus said...

SAYA TAK BIASA DGN. KARAOKE NI..

saffiya_aleesya @ echa said...

kelako la ko ni Lya..aku ni nek tergelak2 bca entri ni.yang paling tak tahan sampai nak request lagu selamat pengantin baru tu..pastu siap layan dangdut segala..huh nasib la kita dok jauh klu dok dekat mau aku ajak p karok sama2 bru layan...

Yan said...

ingat kan karok apa tadi..

mysara said...

my feveret! haha

Dyna Yvonne said...

weewit.karok mmg best.haih pas abih setel sume mende nk g jugak ni.

wahida said...

last aku karok ngan geng2 bloggers hari tu...

oya said...

sonoknya..kite lame x karok..adeh!

ainnoraini said...

seronoknya sesekali gi ber karok..

ade lagu peberet kakain laa.."someone like you" hari2 dok dgr lagu tu...

gadisBunga said...

agak2 sape nak payung GB karok ek? lalala.... :D

Hanis MY said...

wowwiii karoks... mesti best suara lia ni, huiiyoo dang dang dutt.. mantap!

KAMIHIDUP said...

untunglah.

DuniakuAbstrak said...

bosan kan ombak rindu tu?

DuniakuAbstrak said...

naik pentas try...hehe