Thursday, December 15, 2011

sorang-sorang


esok mama dengan baba balik kampung ganu kite
mampuih la terkeruk-keruk aku sorang kat rumah
weekend bleh gak ajak member-member kesayangan buat bubble party ke kat rumah kan
miahahahaha lempangggggggggggg

sekarang plak kat rumah tengah buat renovation
nak besarkan dapur
kata nanti nak buat keje kahwin ke, dapur kecik, masuk 10 org dah berlengas
wah statement pitam ni
haha
ni adik aku baca suko la kan. sebok nak abg ipaq bagai
aku bagi penampaq baru tau

tau la kan, rumah kalau renovation macam mana
nak2 dapur plak tu. bahagian pentinggg
tunggang langgang periuk belanga segala
sampai depan bilik aku, mama letak mesin kelapa
uwaaa kau tak tension balik2 keje nampak mesin kelapa depan bilik. sedih btol





ni area yang nak tambah keluasan dapur tu
lepas ni bleh main lari dalam guni la kat dapur tu
bak kata adik aku "tercapai la impian mama nak beli meja makan beso nak makan dengan menantu + cucu"

gila over punya statement


lets klik !!

18 comments:

YanaMIB said...

pe lg lya..cpt2 la ketemu jodoh..tinggi impian mak ko nih..hihi =)

hantumakan said...

hahahaaa..
dapoq besaq mmg terbaik..

eh, balik ganu boleh pesan batik lukis one malaysia?
lempangkan akak ni laju laju ye, hehe

Daddylicious said...

peh kaler pink lagi...:)

saffiya_aleesya @ echa said...

hahaha kelako la ko Lya..tergelak aku bila mesin kelapa depan pintu bilik ko..ok ar tu..tu namanya seni di pintu bilik!!! ko anggap je mcm barang2 hiasan je mesin kelapa tu hahaha

Hanis MY said...

haha lawak la bubble party gitu, nape tak ikutan dong?

fairus said...

WAH.. NI BUKAN BOLEH BERLARI DALAM GUNI JE. LARI BERGANTI2 PUN BOLEH NI..

Ezad Skytech said...

haha...best betul statement adik lya tu...:D

miloais milo said...

uols dah nak kawen eh???
jangan lupa jemput hoccay! :D

konde said...

hm party bubble


Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM1000, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

ko ne memang dh tahap kritikal nak berlaki ni.. miang gilerrr.. haha

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

kalau dkt leh gak ajak tidor kat umah akak.. hehehh...
bestnya nak besarkan dapur... umah akak takleh nak sambung dapur ke apa dah.. almaklum.. rumah sarang burung merpati.. haha..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

hahaha.....nak join lah larik dalam guni kat dapurrrr....Lya cecepat la carik..family da tak sabar tu nak tambah ahli keluarga ... :)

rATu kEBaYA said...

hehehe... betullah tu statement tu... sesuai sangat.. akak pun teringin gak nak beli meja besar..

sahromnasrudin said...

pembinaan dapur tue ada kua tender tak?? heheheheeee

ainnoraini said...

Kalau lya kahwin jgn lupe jemput kak ain tau..kite kan sama satu negeri... Kalau balik kg tu boleh la singgah mkn nasi minyak lya...

Ehhh same la plk kite ye.. Tgh renovete rumah.. Tapi kak ain tambah bilik je...

mysara said...

xpe...sementara je...

cutefroggie said...

mekk..mau kawen ni tambah umah kannn!!!

atikah hassan said...

waaah. akak da nak kahwin da ke? mesti best. tahniah. weekend alone? sereeemmm. tapi dont worry. boleh blogging and watch movies sampai lebam. heee. im done following ye. feel free to hit me back ;)