Thursday, December 22, 2011

tender bersusun-susun

abis rajin lettew siap nak tunjuk tender bersusun-susun tu
tapi aku pemalas gak nak summarize tu. hahaaha
siap kantoi tengah bukak blog kakak miloais. kehkehkehkeh
tu nasib tak show lagi 1 tab. sebab tengah baik punya layan lagu hindustan uolsss
cerita dil kya kare lagi. kau hado? hahahaha

melaka hari ni 1 hari berhujan
mata aku ala2 kuyu macam nak mintak penampo je gayanya
nasib manager keluar p site
ada can la nak jadi ular sawa saiz xxl kan =P

sekarang company tengah busy2 pasal annual dinner
tarikhnya dah confirm iaitu 7 January 2012
siap ada tema uols. Glamorous Night.
lantak kau la nak glamour ke apa ke tema, aku pakai baju kurung gak
kata perempuan melayu terakhir kan . *tangan di dada mata ke atas*
nanti dia buat kat MiTC Grand Ballroom
vvip Datok Seri Ali Rustam tapi tak sure dia dapat attend ke tak
wah ada can la amik gambo dengan CM sambil sengeh melebauuu
pitamm

ok nak buat tender ni *sambil layan lagu citer Mann*
buhbyess


lets klik !!

14 comments:

nasha sanza said...

banyaknya..baik2 buat kerja..

Ezad Skytech said...

wahhh...penuh meja...boleh lagi online tu...haha...:D

wahida said...

wow..tema dinner ko gempak tu...i like!! aku pernah dpt tema mcm tu masa kat opis lama...kalau ko pasan ada kat side bar aku pakai dress, aku pakai dress tu lah dgn tema glamorous tu...bajet dah glem habes dah tu...kahkah...

jedi said...

baju kurung yang blink-blink tetap glamour u...hahhaha

Teratak Hami said...

Cepat habiskan kerja. Minggu depan dah cuti 3 hari.

Dinner tu kalau Tok Ali takle attend, panggil akak jer :-)

saffiya_aleesya @ echa said...

wahh nak gi dinner tu siap ada tema tuu..ko kena make up tebal2 2,3 kati laa time tu yer Lya?? ahaks

fairus said...

SAYA ADA LAGI SATU PROJEK YANG PERLU DISELESAIKAN...

yan said...

walaupun company akak ni kecikkkkk sangat tapi we all tetap adad annual dinner u..hee..

sahromnasrudin said...

untung2 leh jd menantu ali rustam hihihhhhh

gadisBunga said...

baju kurung pun boleh glemer hape...hihihi~

DrSinga said...

baju kurung tu pastikan lip lap yerrr...

miloais milo said...

speaker on tak???
ekekekekek

Fida Husain said...

kerja kerja. blog tetap blog ya. HAHA :)

Fida Husain said...

kerja kerja. blog tetap blog ya. HAHA :)