Wednesday, January 18, 2012

dah cantik2 kene masak pulak !!

assalamualaikum

baru sampai office ni. sampai2 harus on fb dengan blog
biasa la fb dengan blog aku ni pon office hour jugak.hehe

pagi tadi, dah siap mandi, cantik nak pergi kerja *cantik konon padahal mata sembap macam panda*
sekali mama kata dia tak sempat buat breakfast
yes ! padan muka aku. huhu

nampak mama letak roti dengan butter & jem
ish tak mau la. so terus sinsing lengan baju kurung
pecah telur 3 bijik, roti belah 2
goreng

silalah sarapan wahai tuan puteri oi!!


roti telur dan sos chili thai


sos chili thai yang baba beli masa dia pergi hari peladang,penternak dan nelayan kat perak hari tu
punya besar botol, macam nak meniaga gayanya


psstt : dengar2 p.a director kata hari ni bonus keluar
*sengeh lebar membayangkan hari2 minggu di sulami sale parkson. boleh tambah point!!!*


lets klik !!

9 comments:

rATu kEBaYA said...

sedap roti goreng ni...

wah.. dah nak bonus.. mesti senyum je sepanjang hari..

miloais milo said...

sedap juga roti celup telor ni...

Lya Colours said...

ratu kebaya - haah sekali sekala makan sedap juga

miloais milo - hehe mau tak sedap berkeping2 telan

gadisBunga said...

mmm...nampak perkataan bonus terus lupa nak komen pasal roti. heheh!

Lya Colours said...

gadisbunga - ye dah nak cny itu yg di tunggu2.hehe

KAMIHIDUP said...

mana nak beli sos tu? untunglah dapat bonus.

Lya Colours said...

kamihidup - ntah la ayah aku beli masa dia p perak hari tu

YanaMIB said...

aku xpernah menyempt nk msk pepagi unless kena attend meeting..kuar rmh lmbt bole la nk msk..huhu

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

ni makanan febret tuan john ni ..suke beno makan roti goreng tlur ...haish