Saturday, January 7, 2012

duren duren yang cannot go !

semalam pergi mydin mall kat mitc tu sebab nak cari tudung for dinner
pastu terlanjur beli sekali donuts kat big apple untuk adik aku kat rumah tu
amik yang 6pcs RM 13.50
aku amik cheese, oreo, tira cinno, mimi lolo, almond dengan duren duren

pergh paling tak bleh blah duren duren tu la
duren tu rasa durian
aku tak pernah try. so nak la rasa
sekali, tak bleh masuk tekak uols
nak muntah pon ada. sebab krim dia macam banyak sangat
so rasa durian tu macam kuat gila dalam mulut
kembang tekak aku
so tak nak melakukan pembaziran terhadap donut itu, aku buang krim dia, baru bleh makan
akibatnya, sampai ke malam mulut aku pon berperasa duren duren
nasib tak mimpi kene hempap dengan durian. herghhh



lets klik !!

13 comments:

delarocha said...

oic, dah ada donut berperisa durian pulak ye skrg

fairus said...

KALAU HANYA DURIAN SAYA MAKAN.. PRODUK2 BERASASKAN DURIAN SAYA TAK MAKAN..

Ezad Skytech said...

hee...tak pernah beli lagipun donut big apple ni...hee..

#nanti nak try la...heee~

Dyna Yvonne said...

peh nak kne cuba ni.hee

saffiya_aleesya @ echa said...

aku mmg suka durian tapi tak suka makanan segera yang ada buh perisa durian..rasa dia mesti tak best..pada aku je laa, orang lain tu aku tak tau laa mungkin ok je kot!!

mysara said...

sedap seh! lama xmkan..
kt segamat ni xda..:(

Dianaa said...

Suka makan yang Mimi Lolo. Sedap! :D

nashays said...

tatahan tgk big apple punya donut..

saffiya_aleesya @ echa said...

ADA TAG..TGK KAT BLOG AKU K ;-)

Miss Anne said...

tu lah sebabnya selama ni bli big apple donut tak terbeli yang duren duren tu..takut tekak reject kan rugi..hehehe

wahida said...

aku kalau BA ni mmg suka sgt yg ada cheese tu...layan...

gadisBunga said...

awak buang krim dia? oh no sayangnye!!!!

*

saya hantu duren2. heheh~

KAMIHIDUP said...

biasanya produk yang pakai durian ni kurang sedapnya. durian betul paling best. hee. :)