Tuesday, January 31, 2012

hoi sudah sudah lah tuuuu

assalamualaikum


aku rasa aku ni makin lama makin bahaya
tak tau la apsal. mood shooping tu macam di seru-seru
tapi aku ni shopping bukan benda mahal-mahal
so selamat sket. kalau benda mahal, lepas tu sila nangis.

2 minggu berturut-turut aku mengshoppingkan diri
eh aku tak suka shopping ye echa *tangan di dada mata ke atas* hahahaha

ye tak suka la sangat
minggu lepas asik usha online shopping handbag je
sampai aku dah 2 kali book order, lepas tu cancel, sebab memikirkan itu nafsu semata-mata
lepas tu nampak long champ purple! nafsu tolak tepi terus! hahaha
terus book, bank in payment, semalam dapat! hebak!!


RM 40 je. kalau 400, tampar diri sendiri dulu baru beli
suka ! sebab purple. pastu ada grid2 tu. niceeee
beli dekat online shopping Princesslove Sue
amaran siapa bukak online shopping, sila pandai2 kontrol nafsu sendiri. huhu



yang ni plak keluar shopping ahad lepas dekat dataran pahlawan


beli 3 helai je
yang ropol berenda pink tu bukan aku punya ye
gila apa aku nak pakai macam tu. macam tak masyuk dengan diri ini okeh! haha
tu mama punya
eh murah je. RM 20. kalau ikut nak beli lagi sebab skrg aku ingat nak pakai tudung macam ni je p keje
tapi baik tarik nafas dulu. huhuhu
tapi ni dah jumpa kedai yang suka ni senang la. pergi situ je. tudung dia pon banyak and sedap pakai walaupun murah



lepas tu tak habis lagiii. nampak beg beli lagi
memang nafsu betul. *lempang diri laju2*

lepas shopping, terus kepala jadi pening. hahaha



dah shopping, perut lapar oi. makna harus makan
prosperity pedah nok mapuh tapi still nak tepek cili sos jugak
berasappp




moi. ngihihihihi
sorry. ter"kamera-whore" plak.


lets klik !!

11 comments:

KAMIHIDUP said...

kena control nafsu, hee.

redza said...

soping..soping...soping..lepas soping makan..lepas makan soping lg

Lya Colours said...

kamihidup - tuh la. huhu

redza - jeles. =P

YanaMIB said...

parah dh penyakit ko nih..huhu eh aku skrg mmg pakai tdg malas tu je pi opis or jenjln..xkose dh nk pakai shawl ke tdg bawal ke..haha =)

rATu kEBaYA said...

tulah... akak pun kekadang terover nafsu jugak tau.. tapi nasiblah cepat tersedar..

wahida said...

aku shopping kurang sikit, tapi aku suuuuukaaa mkn...hehe..

tgk badan la kan...haha...

saffiya_aleesya @ echa said...

eleh tak mengaku suka shopping konon..ada yang kene sekeh kepala ni kang hahaha..tapi long champ purple tu aku pun suka..nampak muda remaja gitu ahaksss..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

shopping mmg best ....tapi bila duit habis..trus jadi tak best ..huhu :(

sahromnasrudin said...

kawal nafsu, dik hihiihhh

N'yue said...

kne control tp ble time ad duit n brg murah/cantik..sakit mata..kaki shopping gak ni..ermm

Ezad Skytech said...

huuhh...shopping sakan ni...hee..