Monday, January 30, 2012

love this soooooo much !

assalamualaikum


okey lah tu kan fav song dapat persembahan terbaik
eh i love this sooo much okeh !
mampuih la nak pergi karaoke lagi, tala lagu ni 5-6 round *over gila kauuu*

walaupun lirik dia macam tak sesuai. yela. gila kan
"cinta kau dan aku tak kan mungkin bersatu"
mana tau nyanyi banyak2 kali, melekat, memang tak bersatu cintaku dan cintamu, mampuih
menangis. muehehehe *lempang*

isnin > start kerja sepenuhnya. banyak menanti. i cau dulu ye. buhbyeee

lets klik !!

12 comments:

KAMIHIDUP said...

terbaik. :)

purple ungu said...

aku suka dia mcm anak patung semalam!

YanaMIB said...

aku suka part last je..tang ada remy ishak tu..hahaha =P

redza said...

yuna yuna yuna

mysara said...

suka time remy ishak! hehe

saffiya_aleesya @ echa said...

ko ni mabuk karaoke ni lya oiiii...hahaha takpe ko nyanyi la puas2 tp dengan harapan lagu tu tak terkena tempias kat ko..cinta kau dan aku takkan mungkin bersatu...ohh tidakkkk!!!

Lya Colours said...

kamihidup - jyeah!!

purple ungu - ye comel!

yanaMIB - remy ishak tu senior aku masa sekolah menengah!

redza - tak minat yuna okeh

mysara - ye dia memang kacak!

echa - oh harap2 bersatu!

pena rozie said...

Suka lagu ni...

fairus said...

BOLEH TAHANLAH... ;)

MaryaYusof said...

Salam lya,

Happy working :)

Lagu ni sedap jgk... tp tak kenal sgt dgn si alyah nih...hikhikhik

Munnafendy said...

phewww barbie doll la! =)

harum subur dihati said...

peh... lagu ni...
memang menyentuh hati kan.
ada org tu siap memnyanyi dan menghayati.. he3.