Monday, January 16, 2012

sale @ MiTC

assalamualaikum

sabtu lepas, habis waktu kerja dalam 1pm macam tu, pergi MiTC dengan member office
sebab ada sale kan. harus terkedek-kedek macam itik pergi
gila kau tak suka sale
ada orang tak suka sale ke?

actually hari tu nampak orang naik banner betul2 depan office aku ni
sale sempena CNY la
12/1/2012 - 21/1/2012 di MiTC
tu yang menggelejat nak pergi


MiTC !!



apa2 pon, makan dulu ye
makan kat Subaidah je. pekena pasemboq. nyam nyam nyam
nak jadi orang pineng ni kene pandai2 la makan makanan pineng
*lempang diri sendiri laju2*


sale di Exhibition Hall A1
tak sure la Hall lain ada ke tak
sebab nampak orang ramai serbu sini je
oh ye, sebelum masuk, kene ikat beg anda dekat pak guard tu
ala ikat dengan benda warna putih tu. apa ke nama ntah


ada macam2 product.
ada maybelline, shiseido,ZA, Loreal, Garnier. eh macam2 la. murah2. merasa sakit jiwa rambang mata, especially kat Maybelline
berapa kali aku tawaf kat area Maybelline tu. ggrrrrr

pastu ada baju baby comel2, kasut, handbag
arghhhhh sakit jiwaaaaaaa



my prenn




dalam pada berniat nak "tengok2 je", akhirnya kecundang jua
kasut rm49.90
Loreal Elseve Shampoo RM 8.00
Garnier Deodorant RM 4.00
Maybelline Mascara RM 17.00

itu pon setelah di paksa balik oleh member
siap tepuk2 bahu aku cakap "dah2 jom balik"
huahuahuahua
ikut hati aku nak rembat lipstick Maybelline. RM 16.00 je
tapi sedar2 diri bulan ni duit dah banyak terbang masa service kereta hari tu, cepat2 insaf.huahuahua

weekend ni nak pergi lagi
dah pasang harapan nak rembat lipstick !!
nama je nak rembat lipstick. kot dah masuk, ntah apa lagi aku capai
terbang RM RM RM RM RM
tsk tsk tsk tsk


lets klik !!

20 comments:

YanaMIB said...

hahaha ko pn ada penyakit soping ghopenye..well mmg penyakit org pompuan kot..ngee~ =P

miloais milo said...

semua orang suker bila ada sales ni
yang tak suka time nak bayar
ahahahaha

miss nina said...

amboi, terpengaruh dengan sales ye?
apapun, hati mesti seronok kan bila dapat beli 1-2 barang :P

Amy Syaquena said...

Dik kita boleh jadi geng , x boleh tengok pasti nak sambar hehe...

Lya Colours said...

yanaMIB - penyakit tak kuat sangat tapi once datang, bleh pitamm

miloais milo - haha betol!!

miss nina - seronok jugak lama x shopping.hehe

amy syaquena - yeah geng!!

wahida said...

kalau aku pun harus aku menggila kat situ...rambang mata weh...

potpetmama said...

lya;jumaat lagi akak da jelajah kat ctu..maklumle seblh bwh ofis je..sale baju biasa2 aje sebab brg reject dan old stock..tapi ada yg tersambar juga

mysara said...

bestnyer..murah2 plak tu...

fairus said...

AIK.. BILA NI? MACAM TAK KUAT JE PROMOSI DIA..

Munnafendy said...

wah3...shopping sakan!

Lya Colours said...

wahida - tau xpe. tsk tsk tsk

potpetmama - baju x tgk sgt. menggila kat cosmetic tu. sabo je la

mysara - haah mmg murah2

fairus - ada byk dah naik banner bang. depan office saya ni main besa banner dia

Lya Colours said...

munnafendy - murah2 bleh la shopping. mahal kalu, duduk rumah diam2. huhuhu

Dyna Yvonne said...

arghh lamanya tak merasa sipong2.ni.bulan depan leh stat soping sbb da mula keja.ngeh3

Lya Colours said...

dyna yvonne - ala bulan depan takdo sale da. ni nak raya cina mmg byk sale weyhh

Teratak Hami said...

Sempat nak pergi ni. Depan mata jek MITC ni ... dik, product ORI ke tidak?

Lya Colours said...

teratak hami - product ori. ada mcm2 la. p la bersuppink.hehe

redza said...

pegi la sopin..duit ko heh

sahromnasrudin said...

soping dan wanita ibarat nasi dan lauk hihiihhhhhh

KAMIHIDUP said...

ini yang ada orang tanya ni, nasib baik lya masukkan dalam blog, tak payah susah suah nak cari banner. :)

gadisBunga said...

rugi laaa tak beli lipstick. murah tu!!!! *sile lempang selow2...hihihi~