Monday, January 30, 2012

SARA 1 Malaysia

assalamualaikum

baru balik dari BSN
semalam baca paper, ada pasal Skim Amanah Rakyat 1 Malaysia tu
boleh start apply hari ni
tapi mana kah ku tahu, nak amik form kene bawak payslip sekali -_-
never mind. esok i datang balik ye
sebab dekat je pon BSN dengan office. lunch time pergi menyelit kejap

Sesiapa yang tak tahu, Skim ni adalah skim khas bertujuan menggalakkan penyertaan golongan berpendapatan rendah menabung dan melabur, dan bla2.

Sila baca sendiri dekat www.sara1malaysia.com.my

skim ni macam bagus jugak la. kita berpeluang di beri pinjaman RM 5000 untuk dilaburkan dekat Amanah Saham 1 Malaysia

anything, sila rujuk web di atas ye
atau nak maklumat lanjut, boleh pergi di bank-bank berikut:

1) Maybank
2) CIMB Bank
3) RHB Bank
4) BSN

atau

call : 03-2057 3065

atau

email : saracare@sara1malaysia.com.my

atau



sekian, dimaklumkan. ^_^>



lets klik !!

12 comments:

fairus said...

BAGI YANG LAYAK ELOK BENAR MELABUR DALAM SKIM INI DARI DUK MELABUR DARI PELABURAN HARAM YANG ENTAH UNTUNG ATAU LESAP...

Lya Colours said...

fairus - betul2. ni peluang. mana tau rezeki,dapat melabur 5k

gadisBunga said...

bagus jugak eh. dah ada chance, jgn disia2kan.

:D

YanaMIB said...

aku xphm psl skim ni..haha kena study lg =)

harum subur dihati said...

nak try jugak lah.. mana tau ada rezeki. tapi kene cepat..klu tidak, tak dapat.

Ros said...

Salam Lya,

Bagus jugak nih....

Suratman Adi said...

Bagus tu,dapat pinjaman pulak

saffiya_aleesya @ echa said...

aku agak blur lagi pasal skim ni..tapi takpe aku akan study..apa pun terima kasih sebab berkongsi info yer..sama2 la kita menabung yer..Ko jangan nak menabung kat shopping mall jer Lya oiii hahaha

Cikgu Ma said...

errmm..macam tak layak ank apply..cikgu pelatih..hhee...salam kenal =)

redza said...

oooo!!! nti aku terjah bank tu

Cik Lia Lomi said...

Lia pun ada dengar juga tapi macam malas pula nak mohon..adeh kau Lia. -.-'

KAMIHIDUP said...

nak minta ah.