Wednesday, February 1, 2012

kecuaian diri sendiri

assalamualaikum


(sumber google)


baru balik dari tour merata hari ni
site office > land office > surveyor office
pengsan !

tadi before pergi land office tu, aku pakai selipar bodoh je sebab nak singgah site kejap
nak pergi land office, kene proper cantik2 sket. *hentak pale*
so, bukak bonet kereta, amik heels. takde tinggi doh. gila. lebih kurang tinggi macam gambar di atas
so sarung heels, tung tang tung tang jalan masuk land office
tingkat 2 unit pembangunan tanah
nak jumpa orang berkaitan dia ada meeting, so tunggu kejap
duduk la kat area menunggu
kaki lenguh, so nak silang la kaki
sekaliiiiiiiiiiiiiii

zassssssssssssssssssssss !!

masa nak silang kaki tu, tumit kasut kiri terkena kaki kanan
sakit kau tahu !!!!!
nasib kat office orang. kalau office sendiri aku dah menjerit
sekali tengok kaki, baikkkkk punya bergaris
siap ada merah2 okeh ! ni kene dera ke apa ni
uuwaaaa pedih pulak tuh
bengong
nice... kecuaian diri sendiri. jangan nak marah kasut pulak ye
tsk tsk tsk


lets klik !!

10 comments:

saffiya_aleesya @ echa said...

lawak laaa ko ni Lya..ni namanya silap teknik silang kaki ni..

redza said...

kesian ko haha...berapa cm garisnya tuuu

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

aku silang pale ko leh x... haha.. nk nmpk vogue jerk:P

fairus said...

NASIB BAIK AWAK TAK TARUK PAKU KAT TUMIT TINGGI TU..

Ros said...

Salam Lya,

Ish lawak la Lya ni.....macam mana boleh jadi lagu tu.....?

YanaMIB said...

alolo nasib malang cikit je tuh..huhu klu aku mmg dh slhkan kasut..kekeke =P

KAMIHIDUP said...

adeh.

Cik Lia Lomi said...

ishishish, sian kasut tu..heeeeeee

ainnoraini said...

alaaa keciannya... Nnt berhati2 tau...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

tulah...kadang2 tak sengaja dah diri sendiri yang kna tanggung T___T