Monday, February 20, 2012

kek bersarang

assalamualaikum..

tarik nafassssssssss
uish lama jugak tak update. dari hari rabu lagi
sebab. kat office sangat2 busy. tak sempat uols. blogwalking pon sket2 je

actually, dah lama aku tak mem-baking kek ni
sebab kan dapur tengah renovate. macam kene bom
nak cari whisker pon tak jumpa. sakit jiwa btol

tapi sebab hari tu usha fb member, nampak kek gula hangus/sarang apa2 ni, ish craving puler
so sebab nak buat tu tak leceh, and bahan pon memang sedia ada, so bikin lah !!

resepi mintak halal copy dekat Potret Kasih kat entry Kek Gula Hangus
nak resepi sila pergi ke blog itu ye ^_^>






aku buat 2 adunan. pastu bukan makan sangat. yela sebab kat rumah tinggal ber4 je
so pack kan, kasi makcik 1 dengan 1 pack lagi suruh adik bawak p keje
tinggal sket je untuk orang rumah. nyum nyum sedappp
paling excited tengok sarang2 tu lah.hihi



lepas tu petang semalam teringin sambal tempe kentang. lama jugak tak buat
pergi pasar malam beli tempe and kentang, so ini lah dia!
dinner ratah ni je uols. berasap telinga sebab pedas.
buat banyak, so simpan dalam peti. bila nak kasi perangat je la kan. hik hik hik

so selamat bekerja di hari isnin yg mendung2 macam nak mintak bantal busuk je ni
i nak sambung koje
bahbaiiii


lets klik !!

6 comments:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

rajin + pandai masak la cik lya ni ..beruntung la prince charming yang dapat ...huhu :))))

Masya said...

lama tak buat kek sarang semut tu...

miloais milo said...

nak kek plsssssss!~
eheheheheh

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

kek yang hitam legam cam kek yang ko bg aku ari tu ek... buruk tapi sedap.. hehe

sahromnasrudin said...

dik, itu apam gula hangus kan

Ros said...

salam Lya,

rajin la Lya ni....sibuk2 pun boleh masak macam2 lagi....eemm....sedapnya....