Friday, February 10, 2012

life is hectic

assalamualaikum

okey tipu takde lah aku angkat phone sampai guna kaki


tipu lagi. takde la penuh note kat pc aku ni



uuwaaaaaaaaa minggu ni hectic gila tahu
rushed macam-macam kerja
dengan tender berlambak-lambak(tipu! ada 3 tender je minggu ni. hehe)
lagi sakit jiwa, authority datang inspection kat site, mengejut. hari ni nak inspection semalam bagitau.gilaaa btol
pastu masa inspection, tau tak. hoarding board kat site tu, kan kene gantung2 wording. example "negeriku bla2 pot pet", dia cakap wording salah la apa la. padahal dia yang 2-3 kali tukar wording
orang dah print, dah gantung, tukar wording lagi. sakit jiwaaaaaa
dah lah suruh tukar cepat. kalau lambat kene denda la apa la
rasa nak baling telur je. stress

pastu dengan kejar tender drawing kat engineer ni
kerja aku ni memang aksi kejar mengejar tapi tak kurus -_-
sebab kejar mengejar dekat phone je. huahuahua. tak pun dengan email je
sebab tuh memang tak kurus LOL

eh btw kurus tuh apa ye ?
*tapakkakikemuka*



makanya esok nak pergi Jusco Bandaraya
hilangkan stress. window shopping pon okeh
padahal semalam dah pergi Jusco Ayer Keroh
beli ehem2 kat Scarlet, beli novel, makan eskrem mekdi. kol 8.30pm baru terpacak muka depan rumah
esok hape pulak aku nak beli ni.
tak leh draw duit lebih2. bahaya. habissssss
tapi dah plan dengan amoi nak makan kat Kenny
weoewwwwwwwwww *lompat bintang*


lets klik !!

5 comments:

rATu kEBaYA said...

kalau kerja datang sekelompok memang stress lya..

elok sangatlah tu idea soping menyoping tu..

Ezad Skytech said...

memang pening kepala kalau kerja bertimbun2 ni...jalan2 la dapat kurangkan stress ni...heee~

#entri tu..makan sambil karok...hee~

redza said...

camane nak kurus..asek melantak je keje ko...lepas keje makan..lepas soping makan...tgk tv makan lg huhuhu

Nashays said...

aku plak lya, ble banyak keje manjang aje lapar.sambil buat keje sambil mengunyah lah...klu bizi sesangat siap nak bermanja mintak buatkan air...

DuniakuAbstrak said...

asir asir stress cepat tua nanti