Thursday, February 23, 2012

manager vs p.a

assalamualaikum

hari khamis sudah. kejap je kan
tapi aku rasa minggu ni macam lambatttt je berjalan. lambatnya nak tunggu sabtu!

hari tu baca kat blog top imagine a.k.a si topek yang suka bermimpi tuh =P
baca pasal post dia bertajuk bila meja office bersepah-sepah

so di sini, mari kita tunjuk, meja manager vs meja p.a beliau
taraaaaaaaaaaaaaaaaaaa


meja manager. waktu 8.47 am pada tanggal 23.02.2012
bersih. kertas bersusun (almaklumlah manager nya bukan selalu kat office. kat site sokmo)



meja p.a beliau. waktu 8.48 am pada tanggal 23.02.2012
- kalendar atas cpu sampai 2. kau ada?
- layout plan, note2 stapler je kat dinding
- depan keyboard note2 lagi. tiba2 angkat keyboard, jumpa banyak paper clips >_<
- paper work jangan cakap, bersepah2. susun2 sepah, kemas2, ada je yang masuk lagi. ada rasa nak sabit tak kepala consultant yang menambah paper work aku ni?
- kat bawah, belah kiri, ada kertas kuning tu. itu piling record. tak record lagi. takde masa! (update blog pagi ni ada masa plak!)




sengeh2 apehal kemas la meja tuh!!!!

eh hari ni manager takde p kl. boleh silang pangkah, silang panggung, silang kata atau silang apa2 lah
sekaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kene pergi office arkitek. lempang diri sendiri laju2
hilang harapan nak menyilang2
maknanya tambah paper work lagi >_<



lets klik !!

14 comments:

hantumakan said...

uihh, meja p.a tokleh blah..
sebok betul nampaknya kerja kau dek.. :)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

aiyooooo........meja PA? busynya..Meja PA kat cni..hihihi..clearrrr ..:PPP

redza said...

dah macam tongkang pecah dah meja tuuuu

Ros said...

Salam Lya,

He.he.he macam2 la Lya ni....kerja banyak pun masih boleh dok senyum lagi..bagussssss.............

Kak Ros tengok meja pun dah sakit kepala dah ni....

Kasih Andaman said...

wah..penuh meja cik PA ye?
meriah..pelbagai :)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hahaha.. memang je nampak brsepahkan.. tapi kerja ko xde la bayak sangat.. mengulau je lbeyyyyyyyyy

wahida said...

apa teruk benar meja ko weh? gi kemas meja cepat!! update blog je kejenya ye...


hahaha

sahromnasrudin said...

sy berkenan tgk tupperware tue ihihihihihh

fairus said...

KALAU AMALKAN SISTEM 5S, MESTI TIDAK BERLAKU CAMNI.. ;)

Nur Syazana Mohammed Sani said...

itu tanda orang rajin lah kak =)

entry baru --> http://syazanasani.com/lagi-ciplak-menciplak/

YanaMIB said...

mtk bos meja extra la...hihi =P

saffiya_aleesya @ echa said...

waahhh dasyat ko lya..ni kalau tak dapat anugerah pekerja cemerlang xtau laa aku nak kata..huhuhu

gadisBunga said...

dem.

rasa malu terus bila tgk meja sendiri sekarang. ahaha!

Teratak Hami said...

ko sorang je yg buat kerja, manager tu goyang kaki :-)