Tuesday, February 7, 2012

nes dan teloq

assalamualaikum

pada yang baru start kerja tu, selamat bekerja
aku takde bising2 tuesday blues ke apa ke sebab dari semalammmmm lagi aku dah blues.
sebab semalam kerja!


mata ngantuk nok mapuh!
beli nescafe kurang manis kat mamak sebelah office ni

eh nak story
last week aku terkena dengan mamak ni
hari 1 aku beli nes still RM 2.00
tiba-tiba esoknya aku beli nes dah jadi RM 2.20 *takpe lagi*
esoknya lagi tu, aku beli nes, dah jadi RM 2.40 !
kau gila eh. 1 hari naik 20 sen
terus merajuk tak nak beli dah

tapi tadi beli, RM 2.20 plak
tengok esok, kalau dia main putar-putar harga lagi, aku putaq pale hang, baru hang tauuuuuu


teloq orang kawen banyak
so sarapan tadi buat egg sandwich ajo
hancurkan telur, campur mayonis dengan lada hitam. siap!

burp! alhamdulillah

lets klik !!

8 comments:

ainnoraini said...

Kerja elok2 ye lya...jangan nyantuk tau..
Kakain cuti hari ni...bersantai2 kat rumah ni...

redza said...

kerja kerja kerjaaaaaaaaaaaaa

aku coti..best haha

fairus said...

CAMNE LEH NAIK TURUN HARGA.. MACAM HARGA EMAS PLAK..

potpetmama said...

lya;tadi akak meeting kat UPEN pon dpt sarapan yg sama; sandwich telor dgn mayo dan lada hitam

Fida Husain said...

minum milo, jangan tambah ngantok pulak :D

Ezad Skytech said...

boleh pulak naik harga macam tu ye...huhu~

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

cietttt...yapeda mamak tu....boleh plak harga main letak kat mulut cenggitu ....boikot kedai dia ...

dinie said...

lets follow my blog ;)