Wednesday, March 21, 2012

hari yang di tunggu

assalamualaikum


maka hari ini, tibalah harinya ye
setelah beberapa bulan keje part time kat restoran/keje cashier kat family store/tolong mak meniaga kuih/mengangkang depan tv ngadap kartun, sementara nak menunggukan result SPM

adik aku yang bongsu, pon tak ketinggalan
akan ambil result hari ni. harap2 adalah sinar ye. bleh sambung ke peringkat yang lebih tinggi
InsyaAllah

nak imbas kembali kenangan zaman aku dulu amik result
ye result i takde flying colours uols
kalau tak, aku dah masuk paper =P

nervous? memang nervous lah kan
sebab boleh kata SPM ni 1 tiket yang menentukan hala tuju kita
masuk universiti? form 6? matrik ? atau cari keje? atau kahwin ?
ngehehehehe
bab kahwin tu aku sukaaaaaa

apa2 pon selamat berjaya lah kepada adik2 yang nak amik result hari ni
ada mana2 bloggers yang amik result ke? semoga cemerlang ye


lets klik !!

10 comments:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

adik tak de yang amik result, sepupu adolah..semoga dia berjaya...huhu..tetiba ter wish kat sini plak :P

miloais milo said...

good luck...

fairus said...

LEPAS SPM DULU SAYA SAMBUNG STPM..

sahromnasrudin said...

lepas spm saya kerja kilang huhuhuhuh...

Teratak Hami said...

Akak lepas SPM sempat masuk form 6 sekejap, sekolah campur. Sempat le menggatal sekejap sebab selama form 1-5 sekolah pompuan.

redza said...

yg dapat A berketul-ketul tu tahniah..aku dulu sambung stpm je

ainnoraini said...

Mcm mana adik lya punya keputusan...ok tak...

Kakain debar2 tahun ni anak pun ambik spm...harap2 dipermudahkan segala2nya...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hoi.. ape keputusan adik ko ek :)

Munnafendy said...

errr terima kasih =)

hahahaah takde kena mengena dgn ini cerita =D

Ezad Skytech said...

nervous adik2 yg menunggu result pun da hilang semalam kan...:D