Wednesday, March 14, 2012

memori tesis

assalamualaikum

kat office tadi memang mood nak kerja ke laut
tapi tetap siapkan jugak
pagi2 dah settle tender punya hal. pastu settle kan claim piling
belah petang nya memang menganga je lah kerja aku ni
so online cari kerja kosong gomen...

sebab pakwe adik aku cakap mpob banyak kerja kosong
so saje lah try luck. mana tau ada rezeki. insyaAllah
sebab online application. so isi2 je lah
sekali mana tau, dia mintak tajuk tesis kita buat masa study dulu. huuuu

jadi kerja la balik rumah tadi geledah almari.............
maka jumpalah tesis berharga itu
yang mengakibatkan tido lambat lah, tido pukul 5 pagi lah sedangkan pukul 8 ada kelas, nak menyiapkan chapter2 beliau....



bila jumpa tesis ni, belek2, baca balik, rindu zaman study
yes. rinduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
aku dulu amik islamic banking. yes, course yang memerlukan anda rajin membaca
memang kene jiwa lah. sebab aku tak suka anything yang berkaitan maths

ingat dulu buat tesis ni, aku kene buat questionnaire okeh
fikir2, malunya nak pergi duduk kat bank, jumpa orang yang masuk bank, and mintak tolong dorang tandakan questionnaire aku tu
ada macam2 response. ada yang positif. yang negatif pon ada jugak. macam kita mengacau masa dia sangat kan

apa2 pon, syukur berjaya menghabiskan pembelajaran di sana
yang pastinya, keje aku tak related langsung dengan apa aku belajar
huahauhauhaua. syabassssssssssss


lets klik !!

10 comments:

saffiya_aleesya @ echa said...

aku pun tak suka subjek yang melibatkan angka2 ni..suka subjek membaca lagi.. ;-)

p/s: harap2 ko ada rezeki nak keje gomen ;-)

YanaMIB said...

slh satu mende yg aku xgemar bila nk cr keje br ni mende2 gini la..bila dorg mntk kita selongkar blk kotak2 buku/thesis yg dah berhabuk kt rmh tu..haha gud luck beb! =)

I said...

wahhhh tu dia thesis dia. hehe. kite pun baru nak start buat thesis ni. hehe :p

fairus said...

HEHE.. BUDAK UITM JUGAK ERK.. SAYA DULU DI SHAH ALAM.. ;)

sahromnasrudin said...

9/10 kje takde kaitan dengan apa yg kita pelajari..

same2lah dgn kita hehehheee

rATu kEBaYA said...

akak pun tak suka keje melibatkan angka2 ni lya.. tapi tersangkut pulak dengan keje tu.. herm.. redho jelah.. tu je rezeki yang ada setakat ni..

wahida said...

keje aku sekarang laaaaaaaaagi jauh beza dgn apa yg aku belajar dulu kat UiTM...huhu...

tapi aku hepi sgt dgn keje aku sekarang...alhamdulillah..

semoga ko pun dpt keje gomen...

cIk JanNah said...

biasa memang jarang dapat kerja yg related masa kita study. study tu just qualification utk nak dapatkan kerja jer. hee :)

salam singgah /:)

Mysara Ab Rahman said...

mai otak mengira tp amik risiko amik islamic banking ni...minat sbnrnyer nk amik finance..tp parents suh amik ISB..
tensen gk byk mmbc..otak ni lembap ckit bab mmbca..tp alhamdulillah, ok je..
result pn mmberangsgkan so dh xda la takut sgt ngn ISB..hehe

boleh tak akak share kan pengalaman wt tesis? mai dh sem 4..next sem 5 pastu prac...
prac tu la nk kne brtungkus-lumus wt tesis..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

best kan zaman study?..mmg rinduuuu