Monday, March 26, 2012

mood dah mari

assalamualaikum


haiihhh akhirnya datang jugak Isnin ye
puas la aku berharap Ahad tu panjang sket rasanya
huhuhu. well, selamat hari isnin semua, dan selamat bekerja
dan selamat hari polis untuk polis2 semua.
rasanyaaa family2 aku takde polis kot. so tak payah wish kat family. ngeh ngeh ngeh

rasanya minggu ni kerja tak banyak kot
rasanya lahhhhhh. maka leh ngular kan? mihihihi
harap2 takde lah tender2 yang mengganggu mood aku minggu ni ye



sarapan, bawak bekal dari rumah
sebab tak sempat sarapan kat rumah. terkocoh2 men-tapau nasi goreng
sebab tidoq lambat malam tadi
2.00 am kot baru tidoq
sebab...............



dok mentelaah novel ni. hak hak hak hak
dah sebulan kot aku beli. hari sabtu lepas baru start baca. dah nak abis dah
aku ada 4 lagi novel queue nak di baca
beli2 tapi tak baca. mood tak mari
ni mood membaca nak mari, siap lah. memang aku dok memerap je dalam bilik tu

btw, novel ni best. macam lain dari lain. takde lah stok syok sendiri je penulisnya. not bad
yang aku suka, novel ni berkisarkan pineng. ngeh ngeh ngeh

ok sambung koje baii


lets klik !!

8 comments:

mEiZ SHA said...

ye ke??:)\baru je nak li semalam kat POPULAR
tp Q panjang sgttttt..mals nak beratur..;D

wahida said...

suka tgk cover novel tu...nice sesgt!!

fairus said...

DULU SUKA JUGAK MEMBACA NOVEL.. MASALAH SAYA IALAH KALAU MEMBACA MESTI NAK CEPAT HABIS.. NAK TAHU ENDINGNYA.. PASAL TU KADANG2 TIDUR PUN LEWAT..

redza said...

aku xcaya 4 ketul je nugget tu..mesti dah 7,8 keping ko mkn kan =P

Ros said...

Salam Lya,

Rajinnya Lya dok baca novel ni...Tajuknya tuuu...ada kena mengena ngan Lya ka...?he.he.he...

LYAfrina said...

owh..hari polis ye ari ni.. lya xtau lak..

novel tu nmpak cam best je...

sahromnasrudin said...

bile projek takde..kje pun takde kans....sempoi ahh

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

nak naget satu? huhuhu