Monday, March 12, 2012

wedding @ Dewan LPPKN Seremban 2

assalamualaikum


semalam pergi wedding dekat seremban 2
kawan baba punya anak. kawan se-LKIM dia lah
so ramai la jumpa sanak saudara geng2 LKIM dia
punya lama bersembang. lenguh i tunggu okeh.huhu

dulu masa study selalu datang seremban 2 ni. ehem2. hahaha
tu yang bila datang balik, macam terimbauuu kenangan lama
sila sepak! haha




comel banner kan




okey apa2 pun, tuan tanah kedaung sila pose dulu!




cantik dais dia. banyak bunga2





kumpulan pemuzik tradisional.best sangat
rasa macam majlis raja2 plak. hahaha




duduk semeja dengan member2 baba. dapat dok VIP seat. best sebab lauk boleh refill banyak2 kali.
muehehehe okey tamak





baba and his friend
eh btw, hari ni birthday ayah kita yang ke 53!




ketibaan pengantin di iringi dengan flower girl dan muzik tradisional yang best gila





sanding2. okey aku suka feel lebih.hahaha





goodie bag. kelasss ada telur puyuh. balik rumah terus buat sambal telur puyuh. mihihihi

itu je. selamat bekerja hari isnin
buhbyeess




lets klik !!

8 comments:

saffiya_aleesya @ echa said...

cantik gak pelamin..walau simple tetap nampak menarik..suka gak warna tu ;-)

mEiZ SHA said...

cantekkkkkkk dais dia..:)
ckp akt ayah...selamat hari lahir, moga panjang umur dan murah rezeki.>:)

redza said...

hepi bufday ayah eh silap..pakcik

fairus said...

BELANJA BESAU NI..

wahida said...

wow..best la..dpt telur burung puyuh...aku pun suka...

selamat hari lahir utk ayah ko...

Rtp Farra Arisha said...

selamat ultah buat ayah sis ya. semoga sihat slalu dan murah rezki. :) well, selamat pengantin baru to her! semoga menjadi sebuah keluarga yang samara...

eelobor said...

dah lama gak tak ke seremban 2, ada sorang makcik duk kat sana.

acara tuan tanah kedaun posing... memang dah wajib kan? hihiihih

Munnafendy said...

cantiknya pelamin dia...tuh mesti fresh flower kan?