Wednesday, March 7, 2012

wedding @ PD

assalamualaikum


last sunday, pergi wedding member sekelas masa UiTM dulu
dekat Port Dickson. first time nak pergi member2 uitm kahwin
sebab dekat kot. and ada geng nak pergi
yang kahwin2 before this sume aku tak pergi. sebab takde teman. jauh lagi 1 hal. huhu

ni memandangkan dekat dgn rumah. dlm 45 minit je tu
pergi plak dgn member se-UiTM jugak dari Muar
dia stay kat rumah aku. so dalam pukul 11am tu gerak dari rumah


location : Shell Sport Club PD. tepi pantai

ye punya lah risau tak jumpa hall sebab kad kahwin tak bawak. boleh? sekali keluar pekan je dah nampak banner. mihihihi selamat



gambar kuning. sebab masa ni nak cari setting kamera tak jumpa. huh
by the way, nasi kahwin memang sedap
nasi minyak + rendang daging + ayam merah + acar nenas + papadom
burp! alhamdulillah



hah gambar dah terang sebab dah jumpa setting nya. mihihihi
yang pengantin perempuan tu kawan se-uitm
yang suaminya kawan se-uitm kenalkan. hebatkan
jodoh orang. bila nak sampai turn gua ni -_-




ye pic tak ready. lantak. dah ada sekeping ni je pun




ye memang best tengok orang kahwin
aku pon mula la berangan ni kang



group photo. group la sangat. 4 orang je member uitm yang datang
yang bawah, duduk tu kawan member
and yang pasti, kenapa pengapit ni semua gebu2?

selamat pengantin baru kawan ^_^


lets klik !!

12 comments:

Ezad Skytech said...

tuan blog ni bila pulak turn nya...hee~

gadisBunga said...

kesimpulannya, banner sangat penting kan??

redza said...

kenapa gebu? aku tau sebabnya hihihi

Munnafendy said...

er..baju pengantin tu merah hitam ke pink hitam? nice... =)

sahromnasrudin said...

kaler tudung sama dgn baju pengantin la..pink kaler

fairus said...

SEKARANG MUSIM MENGAWAN.. BANYAK JUGA JEMPUTAN KAWIN..

saffiya_aleesya @ echa said...

kombinasi warna yg menarik gak..ala biaq pi laa gebu pun..apa ada hal yer dak?? janji hati mau happy..

eelobor said...

selamat pengantin baru buat kawan tuh yer.... hihihi...

wahida said...

selamat pengantin baru utk kedua2 mempelai...

harap lepas ni turn ko pulak...amin...

Ros said...

Salam Lya,

Selamat penganti bari buat kawan Lya tu ya...semoga berkekalan hingga kehujung nyawa.....

LYAfrina said...

selamat pgantin baru..
pelamin dia n baju pgntin sgt2 cantik.. pink + hitam kan?? sweet j

sarah mohamad said...

Tak pernah lagi tengok pengantin pakai baju black and pink. Hehehe Tapi matching. Cantikkk!