Friday, April 20, 2012

biotron

assalamualaikum

semalam teman baba pergi klinik dr. azmi dekat linggi
linggi tu kat n9. tapi kira sempadan dengan melaka
so dekat je dengan rumah. dalam 1/2 jam ++

pergi klinik tu sebab kan before this aku ada cakap yang siku ayah aku tu bengkak
bengkak sampai sakit2, tak leh drive sume la
so ni ada orang suggest p klinik dr azmi kat linggi. dia ada rawatan biotron
apa ke benda ceq pon tak tau
tapi dia macam tembak sinaran
wah sinaran kau.haha
sinaran tu nama biotron. kott... tak sure. hihi
sebab masa dok tembak tu tak leh suka2 masuk tengok
kalau tak, dah sah ceq amik gambaq. kikikiki



malam2 doctor tak dak. staff je ada
so sementara tunggu tu, dalam 1/2 jam gak tu, study novel je la


dah siap. balik. apa lagi. cari makan la woi!


baba and mama. kepochi gila mama tengok mende ntah




kudap2. keropok manis and sos manis
manis2 tetap habis kennnn. lapaq uolss




yang budak ni kan, kau campak la celah mana pon
asal ada psp dia tu, hiduppp je
tu dok menung ke bawah dok main psp la tu
dah la tak bagi aku download game yang aku suka. bengongg
sume game jenis2 dia je. bola la gusti la racing kete la hapeeee ntah mana mak reti main uolsss



i makan bihun tomyam
lately kempunan tomyam je. asal keluar mana2 makan mesti nak order tomyam je
others, baba makan kueytiow kungfu. mama makan nasi goreng kampung. adik bujang makan nasi goreng tomyam




tambah order. puyuh goreng kunyit. sedap puyuh dia lembut and banyak isi. nyam nyam nyam

macam biasa la. nak penutup entry je mesti masalah
so tak payah ada penutup



lets klik !!

8 comments:

potpetmama said...

lya dok mana eh samapi g klinik kat linggi lak...
psp..mm..mama ni pun selalu gaduh ngan anak2 berebut nak main psp sbb nak main sim je

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

samapi negeri len ko g klinik.. kt melaka dh xde klinik ke.. :P

YanaMIB said...

aku ingt ko nk cite smpi abes psl tgn abh ko..tetibe msk psl makan pulokk..grrr so tgn abah ko dh oke ke?brape kali kena wat biotron tuh?? haaa jawab! =P

Cik FaRiZaM said...

first time dgr puyuh goreng tu....ayam kan???sedap ke? mcm aym kan rasadia ?sama je kan ....

gadisBunga said...

tak rasa macam makan tulang ke puyuh tu? huuu~

fairus said...

alor gajah dan linggi tak jauh mana kan..

Ros said...

Assalamualaikum Lya,

Semoga ayah Lya cepat sembuh ya....

Romantiknya ayah ngan mak Lya ni kan he.he.he....

Ezad Skytech said...

biotron..? first time dengar ni...:D

> haha..psp tu kalau ada...mmg tak ingat dunia da....tak peduli org sekeliling bila da main...haha~