Friday, April 6, 2012

friday + raining = sleepy

assalamualaikum


nampakkah persamaan matematik di atas tu
bahawasanya sekarang saya amattttttttt mengantuk
punya sedap tidoq kan
sebab hujan disulami kilat dan guruh berdentam-dentum
kenapa lah hari ni bukan ahad ! huwaaaaaaaaaaa

terpaksa jugak bangun
punya sejuk nak mandi
bilik i takde water heater
kalau nak kene muka nak malu menumpang toilet bilik mama. koserrr uols

tapi yang agak menyedihkan, baru semalam basuh kereta, hari ni sudah di timpa hujan
huwaaaaaaaaaa

dah la aku nak start kete tadi, tiba2 dengar bunyi kucing
punya kuat mengiau. cari2, rupanya dok dalam enjin
hotakkk hang kucing. nak mampuih?
bukak bonet depan, punya cantik dia menyelit celah2 enjin tu
pastu mak lang tolong amikkan sebab aku geli kucing tu basah2. haha ok keji -_-



hujan hujan hujannn ngantok !!!




mak pink hari ni noks
muka nak kerek habis *padahal dalam hati punya bengkek sebab menahan ngantok*




baru selesai mengunyah
nes suam kurang manis beli kat mamak sebelah
tuna sandwich salad terjuloq2
express breakfast buat pagi tadi
actually mama masak nasi goreng
tapi malas makan nasi
so amik tuna in water ayam brand tu, campoq mayonis, garam, black pepper. gaul2
tempek kat roti massimo, letak salad. takde tomato. kalau ada lagi sodap
maka sekarang dah kenyang. ok bleh sambung buat tender


lets klik !!

10 comments:

wahida said...

kesian kucing tu nok...nasib baik tak mati duk dlm enjin tu...haha...

sahromnasrudin said...

tgk jalan tue..mcm lebuh amj..betol ke???

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

nape ko xtido je mase drive tu... :)

ainnoraini said...

Pernah jugak masa bwk kete mata ni rasa nk pejam jer...

Tp bahayakann..

Ros said...

Assalamualaikum Lya,

Kesian kat Lya....Mata dok mengantok tu Bawak kereta tu baik2 ya.....

saffiya_aleesya @ echa said...

memang liat laa nak bangun bila hari ujan..sejuk2 sedap je tarik selimut layan tido..syok ler tgk jalan ko nak g keje sbb kete tak banyak siap ko leh bergambo dlm kete tu..

saffiya_aleesya @ echa said...

bila aku tengok sandwich ko, tetiba tekak aku teingin plak makan sandwich..adoii celah mana lak aku nak cari sandwich time2 cenggini

rATu kEBaYA said...

sandwicht u sedap sekali...

fairus said...

SANDWICH TU NAMPAK MENARIK... :)

LYAfrina said...

selamat pagi isnin :-)