Thursday, April 26, 2012

konon busy

assalamualaikum


busynyewwwwwwwwwwww hari ni macam nak pengsan !
dengan pagi2 masuk office terus check site claim dengan contractor claim lagi
lepas tu plan datang, ok bab tengok plan ni aku fail. kalau architect plan memang aku fail tak pandai tengok
kalau bagi plan sewerage ke, water ret ke, road and drainage ke ok lah sket2
eh biasa ni orang kerja lari bidang kannnn. mana i tau noks !
itu pon belajar dari semasa ke semasa. huhuhu

lagi 1, internet kat office ni, sepanjang minggu ni sakit agaknya
punya lembap kan nak loading
kalau layan lagu kat youtube, boleh sakit jiwa jugak lah kan
eh kantoi layan youtube masa koje. huhu *hiburan sambilan uolss*
semalam aku pny email yang outlook express ni jam
refresh banyak kali dok stuck kan send/receive mail tu
pastu try la bukak guna webmail kat chrome. sekali, si engineer/architect ni agaknya kenduri hantar email autocad ke apa kan
ada 8 file autocad dok jalan. mana tak jammed email aku.

eh tiba2 aku rasa nak pakai inai
sebab aku tengok fb blogger terkenal sorang ni dia nak kahwin esok, tengok dia upload pic dok lukis inai
okey aku geram.hahaha. sebab aku pantang tengok orang pakai inai, mula la kan aku nak menggedik !
pastu member plak sembang pasal majlis berinai dia, wahhh panas tangan aku. terus sms adik aku suruh cari inai!
hahahahaha lantak kau minahhhh




oh my Lord!
aku paling scary kalau pasal tender
sebab tender ni suka bikin wa pusing kapala !!!
kenapa time gini kau datang. closing date dekat2 plak tuh kennn
kalau tender kecik2 takpe, ni tender besar. stressss tengok !!!

bila lah dapat jadi suri rumah je kannnnnnnn
eh tiba2 =P


lets klik !!

9 comments:

shopping@gB said...

hmm....nak jadik surirumah jugak plis...tapi pendapatan 2 kali ganda sekarang. boleh? hihihi~

fairus said...

belum cukup busy lagi tu... :)

Cik FaRiZaM said...

nk jadi surirumah jugak tp cmne nak byr kete semua kalau si dia mampu leh la gak .eh si dia tu bakal suami (ahaksss sy belum kawin tp dah pasang cite cite nk jd surirumah)

wahida said...

amboi ko..bukan main lagi nak pakai inai ye...

masa pakai inai tu sila ingat aku, sbb aku pun teringin nak pakai inai, last pakai masa kawen dulu...haha...

rATu kEBaYA said...

hehehe.. akak dah 3 minggu stress kat opis ni.. rasa nka cari keje lain je.. tapi melarikan diri tu takkan menyelesaikan masalah.

saffiya_aleesya @ echa said...

dah nak berinai pulak dah..adoi macam2 laa ko ni lya hahaha

Lizzie Yasmin said...

tender tak heaven buat awal2. Paling best buat last minit, bila dah submit rasa macam merdeka plak.

sahromnasrudin said...

nnti klu dh jadik suri rumah..mesti boring nak kje plak kan

bukak bisnes sendiri la dik hihihhh

pena rozie said...

Br lepas bz. hi...hi...hi....