Monday, April 30, 2012

quick trip - kuantan !!

assalamualaikum


sabtu lepas, masa tu still kat office, around 11 am ++ tu adik sms cakap, "nanti balik kerja jangan p mana2. balik terus. baba ajak p kuantan!"

weowww i dah lama tak jalan2 uols. harus menggetik nak ikut
tapi bila mengenangkan kene drive 5 hour ++, meruntun semula. huhuhuhu
so balik kerja 1pm, zasss zasss balik rumah
kemas baju. bawak sket je pon sebab ahad balik dah
so around 3pm gerak
sampai kuantan maghrib sudah
check in kat Vistana
memang kalau p kuantan, dok hadap hotel ni je



purple vistana
terletak di jalan teluk sisek, depan nya ada petronas




amik 2 bilik
1 untuk mama and baba
1 untuk 3 orang anak2 mereka
bergumpal duduk dalam tuh.mihmihmih
sampai terus solat and bergolek. penat gilersss




adik bujang aku marah aku asek dok snap2.
hello, i blogger ok. blogger dan kamera tak dapat di pisahkan. =P




yours truly
suka tu nak travel makannnnnnnnnn. hahahaha







pantai apa ni. pantai sepat kalau tak silap



yang best kuantan ni, malam2 meriah gila kedai makan


so kami dinner di sini
next entry ye




dan juga di sini
juga di next entry
hahahaha


ok selamat hari pekerja ye semua
esok cuti yahoooooooooooooo


lets klik !!

10 comments:

gadisBunga said...

saya half kuantan half kedah half selangor. jadi saya jeles sekarang! have fun eh. ;D

fairus said...

SERONOKLAH BERJALAN... DAN MAKAN-MAKAN.. :)

YanaMIB said...

blog ko dan makan juga x dpt dipisahkan..muahaha~

slmt bercoti! aku dh xde mood nk keje hr ni okeh..haihh zzzzzz~

Cik FaRiZaM said...

huhuhuhuhuhu....

sonok nye bercuti dgn family :)

miloais milo said...

best lepak2 tepi pantai kalo pi kuantan...
iols tak penah lagi stay kat vistana tu
sokmo kalo gi kuantan - suka duduk kat swiss garden

LYAfrina said...

pantai teluk sisik.. kalo pergi kat sebelah dia..taman gelora..mmg cun sgt view dia// rmai org wk photoshoot kat situ..lya pon suka lpk2 tmn gelora

eelobor said...

hehehe...suka ngan ayat blogger ngan kamera tak dapat dipisahkan

Jo-Blogger said...

selamat heri pekerja.

Acik Erna said...

salam lya..acik pernah jalan2 ke kuantan..tapi tak pernah tidur di vistana..nampak cantik ye..

kehidupan sihat said...

Best ye jalan kuantan..kg Suami Nana tu..nk tanya kedai mok na tu kat mana ye.ada jual apa..

Jemput ke blog Nana :)