Thursday, April 12, 2012

yesterday

assalamualaikum

tarik mood balik. hari ni kene kerja semula kan
nak2 jap lagi ada urusan luar. baik aku tarik mood cepat2

semalam cuti takde p mana pon
pergi lepak tepi pantai teman budak2 mandi laut
tapi aku tak mandi. aku dok baca novel sambil layan lagu dangdut. hak hak hak
sebab petangnya dah set nak karok 3 jam!



takde musim remis. tu yang aku tak mengorek tepi2 tu
kalau ada musim, kemain banyak
semalam korek2, dapat dalam 5-6 ketol je. baik tak payah




bawak bekal spaghetti dengan tuna sandwich
yang novel tu bekal aku. hik hik hik




pakai angle hair. tu halus ghupenya




petang pas zohor je terus pecut p karok dengan 2 orang lagi adik aku
terus amik 3 jam = RM 45
aku memang maraton dangdut je la semalam. ada 10 kot lagu dangdut aku hentam
memang stress adik2 aku. haha



bongok tau adik aku nyanyi lagu ni. serius ngantukk




lagu wajib
amik 3 jam tu, adik2 aku sampai dah tido layan.
so aku la khatam sorang2. woohh puas hati !!




pastu adik bujang semalam dia p bandar dengan member dia
dia bawak balik pizza 3d tu
ok la sedap jugak. cuma manis sket. agaknya tang serunding tu yang manis.

itu je. sambung keje. byesssssss



lets klik !!

9 comments:

saffiya_aleesya @ echa said...

adoiiii ko hentam karok sampai 3 jam..nasib baik dok jauh, klu t ak aku pun nak join huhuhu

wahida said...

hahaha...kalau karok, aku pun suka layan lagu dangdut...ramai2 nyanyi, bergelek sekali...mmg fun!!
lagu jiwang masa karok tak layan...kehkeh...

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

bestnyer berkelah.... rindu nak mkn/berkelah peti laut... kat sini takde pantai ler lya.. yg ada pantai dalam jer.. tapi takde pantainya pun.. hihihihiii...

potpetmama said...

lya.akak nk cari rumah;u ada completed house tak or almost completed;email kt akak

fairus said...

KAKI KARAOKE RUPANYA.. SAYA TAK MINAT NYANYI2 NI.. DULU SEMASA ZAMAN SEKOLAH ADALAH JUGA SEKALI SEKAL JE.. SUARA TAK SEDAP.. :)

rATu kEBaYA said...

novel maafkan abang tu akak tak habis2 baca lagi.. mood membaca malas..

spaghetti tu hailah.. dah terasa sampai ketekak akak ni...

LYAfrina said...

seronoknya bkelah tepi pntai..tp ok ke laut tu?? sbb kelmarin kan ada gempa...

DrSinga said...

habis dah buku 'maapkan abang' tuuu??

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

wah 3 jam nyanyi tak penat ke? huhuhu